Hanimlar formunuzu koruma disiplininize nasil sadik kaliyorsunuz?

Bi ara çok iştahşı oluyorum bi ara az
Çok iştahlı olup bi kaç gün yersem aç karnına sabah b12 alıyorum iştahımı kesiyo.
Kilo almak içinde tok karnına kullanmak gerekiyo, kilo almada da baya etkili.
Kahvaltı kesinlikle yapmamam gerekiyo.
Eğer kahvaltı yaparsam iştahım epey artıyo

Çok aç kalksam bile kahveyle geçiştiriyorum.Çok iştahlı olmuyorum böylelikle.
Spor yapmıyorum.Yüzme ve platese başlıcam k*çımı kaldırabilirsem bi

Çalışmayan troidim var o yüzden metebolizmam yavaş.Bu rahatsızlık çıkmadan önce günde iki, üç büyük tuvalete çıkarken, hastalıktan sonra bir hafta çıkamaz oldum.

Aktivya yiyorum her gün bi tane çilekli çok memnun kaldım.Kefir, lahana turşusu, turşu suyu bunlarda yüksek probiyotik deposu evde kefir yapıp içmeniz en sağlıklısı. Ben üşeniyorum.Aktivya yiyorum.

Probiyotik serotonin salgılanmasına %90 etki sağlıyor.
Mutlu bağırsaklar, mutlu ve sağlıklı insan.

Yaşınız kac peki sorması ayip olmazsa yani bendedd durum oyle olunca acaba yas ile cok fazlami baglantili diye düşünüyorum

Bir güzel resim alın önünüze çok beğendiğiniz bir fizik ya da kıyafet
3 aya kadar buna gireceğim deyin
Valla bu benim aklima gelmisti saka bi yana aklimdan gecip bi turlu fiile dokemedigim bi dusunceydi bu ama bi an once yapmak lazim haklısınız

Ne guzel anlatmışsınız teşekkürler ss aldim güzel fikirlerinizi uygulamak icin

Cok geçmiş olsun. Koruyabilmek cok onemli. Beslenmenizde cok iyiyiymis gerçekten. Ben o kadar disiplinli degilim diye bi utandim

Merhaba ben duzenli detox yapiyorum bir ay yapiyorum bir ay yapmiyorum yaklasik 70 kilodan 2 ayda 52 kiloya indim

Düzenli bir dertlenme programı sayesinde, bir gram kilo tutmuyor vücudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…