- Konu Sahibi CakilTasi_
-
2 çizgi çıksın daha hızlı pişer. Bizim vazgeçilmezimizdir her yemeği bu düdüklüyle yaparız.
birinci çizgi görünmeye başlamadan altını kısarsanız bu sorunu yaşamazsınız bence..kitapçığında öyle diyor.benim düdüklüm de ses çıkarıyor..düdük sesi gibi çok rahatsız edici bi ses..basıncınıda azaltıyorum ama kar etmiyor..çözemedim gitti..
Bende fissler kullaniyorum, memnunum cok sukur simdilik…
Benimkinde kac cizgi var dikkat etmedim bile..bir kac tane var herhalde..ama zaten sizin tutmaniz gereken sure tencere ses cikarmaya basladiktan sonra degil mi???
Mesela mercimek corbasi yapiyorsun diyelim ve 15-17 dk arasi koyacaksin. Ama bu dakikayi ocaga ilk koydugun andan itibaren degil kaynadiktan sonra yani ses cikarmaya basladiktan sonra vakit tutmali. Ayrica kaynadiktan sonra ben orta atese aliyorum ve suresini orta ateste tutuyorum. Genelde guzel oluyor…yeterki yaptiginiz yemegin kac dakikada pisecegini iyi bilin.
Canim mercimegine gore degisiyor…benim en son aldigim mercimek maalesef cok gec pisenden cikti bu yuzden ancak bu kadarda normal bir corba seklini aliyor.fissler için mercimek çorbası 15-17 dk çok fazla
hanimlar...
yemeklere gore pisirme suresini yazabilir misiniz fissler duduklude? mesela tavuk kac dk da haslanir???
eti zaten 10-12 dk da pisiriyorum...
mesela nohut yemegi ve kuru fasulye???
ayrica sarma dolma yapanlar varmis?
patates haslayanlar varmis...
bunlarin hepsi kac dakika pisiyor???
buarada ben kaynama suresini cizgiler tamamen ciktiktan sonra tutuyorum.
merhabalar arkadaşım. ben sana yapmış olduğum yemeklerden örneklerle yazayım. kurufasülye kademe 2 de 15 dakikada
biftek kademe 2 de 15 dakikada
zeytinyağlı fasulye kademe 1 de 22 dakikada
nohut kademe 2 de 25 dakikada
bezelye kademe 2 de 14 dakikada
patates haşlama kabuksuz ise 10 dk. kabuklu tüm patates ise 15 dakika kademe 2 de.
dolma pişirenleri duydum fakat kendim hiç denemedim. umarım yardımcı olmuşumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?