- 12 Şubat 2021
- 154
- 135
- 18
- 29
- Konu Sahibi Bayanmatmazel
-
Doktora tabikide gittim bı çok testlerden geçtim bı skıntı çıkmadığı için burda paylaşmak istedimkonunuz kapanır,siz de banlanırsınız...
ancak bana uyurgezerlik veya psikoz yaşıyor olabilirsiniz gibi geldi...
psikiyatriye gittiniz mi hiç? testler yapıldı dediniz ama, özellikle nöroloji ve psikiyatriye yoğunlaşıldı mı hiç?
önce bilim :)
Ban yemem gereken durum nedir anlamış değilim ?konunuz kapanır,siz de banlanırsınız...
ancak bana uyurgezerlik veya psikoz yaşıyor olabilirsiniz gibi geldi...
psikiyatriye gittiniz mi hiç? testler yapıldı dediniz ama, özellikle nöroloji ve psikiyatriye yoğunlaşıldı mı hiç?
önce bilim :)
Korkutmak gibi bir amacım yok. Ben bunları bizzat yaşadım ve uydurmacada degil. Bı çok tanığım dahi var. Acaba gittiğim doktorlarmı bı rahatsizligim vardı anlamadılar bende bilmiyorumTövbe tövbe gece gece korkutma bizi :))))
Psikiyatriye gittiniz mi?
Bir de bazı insanların yıldızları , enerjileri düşük olurmuş öyle birşey mi acaba ?
5 6 sene oldu yani. Ne yollar denedim inanmazsınız bile gerçektenSürekli dua okusanız. Özellikle ayet-el kürsi. Iç huzursuzluğunuza iyi gelecektir. Okumayı bilmiyor iseniz açıp dinleyim. Felak ve nas sürelerini de okuyun.
bu tarz paranormal ve dine kaçan,hocalı vb konular yasak da :)Ban yemem gereken durum nedir anlamış değilim ?
Farklı farklı doktorlara da görünün isterseniz hiç normal şeyler değil anlattıklarınız.Korkutmak gibi bir amacım yok. Ben bunları bizzat yaşadım ve uydurmacada degil. Bı çok tanığım dahi var. Acaba gittiğim doktorlarmı bı rahatsizligim vardı anlamadılar bende bilmiyorum
Ben de çok korkarım böyle şeylerden . Sahura kadar uyku yokTam banlık konu aklıma başka bir şey geliyor herkesin gelmiştir resmen tırstımKaranlık fobimde var bu gecede uyku haram oldu
O ne kiMemetcan dededen sonra bu konuyu da okudum artık 3 gün kendime gelemem.
Israrla devam edin. Her gece yatarken, evden çıkarken okuyun. Emin olun iyi gelecektir.5 6 sene oldu yani. Ne yollar denedim inanmazsınız bile gerçekten
Uğursuz yakıştırmada bulunmakmi ?bu tarz paranormal ve dine kaçan,hocalı vb konular yasak da :)
beni lütfen yanlış anlamayın,asla ezmek veya dalga geçmek için söylemiyorum. önceki konunuzu anımsıyorum da,o zaman da bu tarz cennet/cehennem endişeleriniz ve takıntılarınız vardı sanki...
tüm bunları birlikte değerlendirecek olursak,bence sizde gerçekten bir psikiyatristte çözüm bulabileceğiniz bir durum varmış gibi duruyor...
işinin ehli başka bir psikiyatriye gitseniz?
kendinize uğursuz vb yakıştırmalarınız da var çünkü.. dini yorum yapmaktan kaçınarak yazmaya çalışıyorum mümkün olduğunca ama, şahsi görüşüm,iyi bir psikiyatriste gitmelisiniz :)
Çok muhterem bir zat öyle ulu orta konuşmak olmazO ne kinolmuş meraklandım
Ondan dolayı korkular oluştu tabikide ama onlar çok ayrı.Abim madde bağımlısı demiştiniz acaba onla alakası olabilir mi? Bir şekilde almış olmayasınız bilmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?