• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanimlar engin deneyimlerinizden faydalanmama musade var mi:))

Erken boşalma varsa kendi de üzülüp o yüzden sinirlenmiş olabilir...
Senin isteklerine karşılık veremediği için gurur yapmıştır canım sıkma canını barışın.
Ona bu yüzden üzülmemesi gerektiğini hissettirmelisin bence

Barisin:))
Bu arada hanimlar hazirlandim suslendim kocacimda gonul almak icin yemege cikardi:)) Her zaman yaptigi gb. Sonrada sinema bileti aldik. Saat 11bucuk seansina. 3saatimiz vardi bizde eve donduk. VEEEE mutu son:))) Kadin isteyince oluyor. 2gundurde sesimi cikarmiyorum. Elbet tak edecektir canina degil mi ama:))

o erken boşalıyordu bense artık müsade etmiyorum yazmışsın.sorun bu cümlenin içinde saklı kesinlikle.ilişki istediği gibi olmayınca istemediği şeyleri yapmak zorunda kalınca istememeye başlamış bence.tabiki sen haklısın.ön sevişme kadın için önemlidir.ama eşin anlaşılan bunu anlayacak durumda değil.bence bu durumu değiştirmek istiyorsan fedakarlık yapman gerekecek malesef.birz sabret onun dediği gibi olsun.senin için zor olsa da ona yaklaştığında direk olaya geçmeye çalış.anlaşıldımmı bilmiyorum açıkça yazamıyorum da..yavaş yavaş değiştiğini göreceksin.o istekli olmaya başlayınca sonradan bazı yöntemlerle alıştırmaya başlarsın kendine göre.bence bunu dikkate al derim.

Back