Hanimlar engin deneyimlerinizden faydalanmama musade var mi:))

kısa vadede kazanmak için (bu geceyi güzel geçirmek)
uzun vadede kaybeden olmayın (haklıyken alttan alan taraf olmak)

eğer eşinize, "sen bana yok yere bağırıp çağırdıktan sonra 2 iyi davranırsan hemen yumuşarım" mesajını verirseniz, uzun vadede çok sorunlar yaşarsınız
evliliğin başlarında bunlara dikkat etmek lazım
sabırlı olun

canim her erkek sürekli sex modunda degildir oncelikle bunu bil
benim esimdee öyle
ayrica bu yurt disinda yasayan dogup büyüyen erkekler birak KIRIK )
sana düsüyo hersey
daha cok yeni evlisin
esin evlilige alissin sana alissin
biraz sabret
esinede fazla yüklenme
sonra sen sex delisi gibi görünürsün )

Hayir hayir doktor doktor diye bisi tuttturdugum yok zaten. Sdc konusmustuk bunuda aramizda. Cunku bununda sebebi var. Ama anlasildiki bu konuda adama ses cikarilmayacak, o kafasina takmasin diye. Aman onun gonlude ruhuda aklida rahat olsun. Evlilik zaten kadinin surekli alttan almasi erkegi sikmamasi.

sakin sakin sana bagirip cagirip sonrada birlikte olmak istediginde izin verme
ne zamanki özür diler veya kendini affettirir öyleee
nerdenmi biliyorum arkadasimin esi öyleydi kadinla beraber olmaz olmaz
kadinla kizinca yada kavgadan sonra yada dayak atinca beraber olacaz dermis oda esim diye seslenmezdi sonumu
22 yil cekti sonra bosandi seninde insan oldugunu bilsinn sakin öyle alistirma
bastan nasil baslarsa sonuda öyle oluyor daha yeni evlisinnn
arkadasimin hayatini görünce erkekleri bogasim geliyor

Bende bundan korkuyorum iste. Hemen yumusamaya baslarsam bu seferde taviz tavizi dogurmaya baslayacak diye dusunuyorum.

Iste bu. Dun gece bizde de aynisi oldu. Bagirdi cagirdi bana. Yataktan bilmem ne etti. Ardindan da hicbisi olmamis gb tekrar yataga goturup birlikte olmaya calisti. Karsilik vermedim tabi. Biside olmadi. Karsilik vereyim diye ozur uzerine ozur diledi. Belkide gercekten pisman oldugu icin ozur dilemiste olabilir ama oyle bir durumda ozur dileyince insan anlayamiyor:)) Esek gb pismanim falan dedi. Ozur uzerine de ozur. Ama iste ne bileyim yaa. Cok kiriliyor insan.

:))) Sorma bazen bende donup bakiyorum kendime sapik miyim ben yoksa diye:)) Iste insan esinin tadini alinca ah ahhh:)) Seviyorum ben bu adami napiyim.

:))) Sorma bazen bende donup bakiyorum kendime sapik miyim ben yoksa diye:)) Iste insan esinin tadini alinca ah ahhh:)) Seviyorum ben bu adami napiyim.

canim yaaa) cok tatlisin :))
benim esimin bide söyle birseyi var akli takilmissa biseye mesela is yerinde yada baska bisey
yatak odasi aklina gelmiyo
benide cok reddetti
alistim ben onun haline
onu moda genelde ben sokuyorum
kivama geliyo
ama dedigim gibi her erkek sürekli hazirolda degil bence oda kötü
benim arkadasim kocasi uyusun öyle yataga giriyo
adam cok fena
bence bu daha kötü
bizimkisinin tadi daha iyi oluyo )

Bencede:)) Surekli tepemde olsa bu seferde istemiyorum demeye baslarim kesin:)) Muhakkak takiliyor aklina birseyler. Onlarida paylasmiyor. Insan ister istemez kendine yoruyor ama. Evlendigimizden beri bende adami moda sokuyorum. Ah ahhh:)) Bagirmasi falanda muhakkak baska birseye cani sikildigindan olsa gerek:)) Kendi kendime onu savunuyorum dimi suan:))

seviyorsun cünkü :)

Hemde nasil. Oyle olmasa 4400 km de herseyi arkamda birakip bir tek o var diye buralara gelinmez ki:)

aynen öyle
bende senin gibi geldim
benimde kimsem yok
kocam ve bebegimden baska
bende kocami cok seviyorum
ama dedigim gibi bu yurt disindakiler kirik biraz
sana bagli
ben ugrastim
hallettim :))
seninde buyuk sorunun yok
gelir kivama
sana bagli iste :)

belli ki cinsel problemleri var eşinin, erken boşalma olduğu zaten aşikar ama ek olarak başka problemlerde olabilir, senin kadınlığını hissetmek istemen çok doğal nesini iğrenç buluyo anlamadım,tavanamı bakman gerekiyomuş ilişki sırasında, o boşalsın tamam, bu mu yani?

4 Aylık sağlıklı bir erkeğin yapacağı şeyler değil bunlar , doktora falan gitmeyi de kabul etmez şimdi....

Konuşmayı yasakladı ne demek yahu ?
Erken boşaldığı için muhtemelen kendini yetersiz hissediyor bu yüzden de hiç bulaşmıyor o işlere.
Ama sende kadınlığımı hissetmek istiyorum lafına kafayı takmışsın.
Bismillah daha 4 ay olmuş vajinusmus çeken kadınlar var yıllarca eşleriyle birlikte olamıyorlar.
Onların eşleri sabrediyor da siz kadınlığım kadınlığım kafayı takmışsınız.
Cinselik robotik birşey değil adamın canı da istemiyor olabilir başka bir derdi olabilir kendini yetersiz hissediyor sizde bunu körüklüyor olabilirsiniz.
Cinsellik dışında nasıl melek mi?

Bence burada bir sorun var, 32 yas erkegin en verimli oldugu yas. Cinsel isteksizligi erken bosalmanin verdigi bir basarisiz olma korkusundan olabilir, ya da sizde gordugu birseyden olabilir, tamamen farkli aklimiza gelmeyen psikolojik bir sebepten olabilir. Hatta bazi erkekler siddeti cinsel uyari araci olarak kullanir ki normal degil tabii. Kendinizle ilgili kisimda sizde garip bir ten, ozellikle de agiz kokusu olmadigindan emin olun, hergun dusunuzu alin, dislerinizi ve dilinizi fircalayin, iple de temizleyin, disciye gidip curuk dis var mi diye kontrol ettirin, yani sizin yapabilecekleriniz bunlar.. Hic olmazsa sorunun sizden kaynaklanmadigina emin olursunuz. Daha sonra diger olasiliklar uzerinde durup esas sebebi bulmaya ve cozmeye calisin bence.

seni çok iyi anlıyorum evliliğin ilk aylarında aynısını biz de yaşadık 1.5 yıllık evliyim hala tamam artık yeter dedirtmedi bana. ilk zamanlar iş problemleri vardı çok reddetti beni şimdi de çok yoruluyo yine de eskiye göre gayet iyi. bazı kadınlar der ya aman yeter artık hergün istiyo vs diye hiç öyle bişey diyemedim bide gıcığın hoşuna gidiyo hep benden bekliyo

bu arada erken boşalma için geciktirici sprey kullanın ikiniz için de daha güzel oluruzuuun uzuuunnn

sprey yerine lustarol kullansın antideprasan ama çok hafif bişi ve erken boşalan erkekler için dr veriyor

ben evli değilim henüz nişanlıyım ama bazen bende benzeri durumlar yaşanabiliyor. yaklaşmak istemiyorum, dokunmak istemiyorum böyle uzak duruyorum. tabi ki bilerek değil ama insan ruhsal sıkıntıda olduğu zaman hiçbişey yapmak istemiyor.. bence siz ona izin gününde güzel, romantik bir sofra kurun.. yemek yedikten sonra biraz dans ederek yakınlaşın.. sarılma, öpüşme derken gittiği yere kadar devam etsin.. eğer istemediğini belli eden herhangi bir hareket yaparsa hiçbişey söylemeyin ve sarılıp yatın. belki size söylemediği bir sıkıntısı vardır, ona bu rahatlığı verin ki size açılsın.. allah kolaylık versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…