Guldugume bakmayin aslinda. Sabah biraz agladimda sakinledim. Derdimi anlatayim lafi uzatmadan. Ben daha 4aylik taze bir gelinim. Esimle 2yil gorusmenin sonunda severek evlendik. Simdide ailelerden cok uzakta yabanci bir ulkede yasiyoruz. Esim sakin yapili biridir. Konusmayi eglenmeyi gezmeyi dolasmayi sevmez. Bana gore agir bir yapisi vardir. Cogu erkek gb sanirim o da yemek tv mac ve uyku duskunu. Ewt bizimki uyku duskunu. Sex hayatimiz cok kuru. Balayimizin ertesi gununden beri boyle. Onda isteksizlik var. Yasi 32. Bende 25. Beraber oldugumuz gun sayisi bellidir su 4ayda. 2haftadir da eli eli degmez olmus durumdaydik. Bense onun gb degilim. Kocami seviyorum istiyorum arzuluyorum. Bunun icinde yolunda da buluyorum. Giyiniyorum susleniyorum cilvelesiyorum. Onu gaza getirmek adina tum kadinligimi kullaniyorum. Ama inanin 4aydir kac kere geri cevrildigimi tahmin edemezsiniz. En sonuncusu da dun gece. Disari ciktik dolasmak icin. Geldigimizde sokulmaya calistim ama karsilik vermedi. Aradan biraz zaman gecitiginde de gitti yatti her zamanki gb. Bozuldum bende haliyle. Yanina gittim gayet ilimli ve tatli bir dille sorunun ne oldugunu sordum. Sorun falan yok dedi. Neden boyle peki dedim. Yine cvp yok. Zaten konusmayi sevmedigi gb yatinca da konusmayi yasaklamisti. Ardindan bagirmaya basladi. Kufurler savurdu. Hem korktum hemde kendimi daha fazla asagilanmis hissettim. Korktum cunku yasadigimiz ulkede yapayalnizim. Kimsem yok yanimda bana bisi yapacak olsa. Bundan once 2kez uzerime yuruyup elini kaldirdigi icinde bisiler olacak diye cok korktum. Birde kadinlik gururum incindi. Sorunun ne oldugunu anlamis degilim. Ne yapmam gerektigini de bilmiyorum. Cozum bulamiyorum tek basima. O da yardimci olmuyor. Geceden beri konusmuyorum onunla. Bagirip cagirdiktan sonra birde bisi olmamis gb sevismek istedi. Karsiligini veremedim ne yapabilirim. Ozurler ustune ozurler diledi. Ama tabi ne durumdayken siz tahmin edin. Oylece uyuyup kalmisim sonrada. Sabahta kahvalti falan hazirlamadim. Kapidan ugurlarken seni seviyorum laflari yine sirnasmalar. Yine karsiligini vermedim. Aradi daha sonrada acmadim. Bu yasadigim ilk durum degil. 4aydir bu mesele cok sorun oluyor aramizda. Daha onceleri ben hicbisi anlamadan bosaliyordu. Simdilerde buna musade etmiyorum. BEnde kadinligimi hissetmek istiyorum. O da bundan igreniyor. Yarin bulundugumuz ulkenin tatil gunu. Yarin evde olacak esim. Bu gecede pers gecesi. Sozde guzel gecmesi gereken. Napim ozledim kocami:)) Bana bir yol gosterir misin ne yapmam gerekiyor eve geldiginde? Bir yanim uzatma hazirlan guzel bir gece icin elinden geleni yap diyor, diger yanim sakin konusma yuz verme taviz verme diyor. Sizce ne yapmaliyim?