• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hanımlar cevap verin

rmznhlal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2022
9
0
1
27
Merhabalar hanımlar yaklaşık 1 haftayı geçen sürede alt kasık ağrısı yaşıyorum be akıntım geliyordu kokulu ve akıntıda kan la karışık gelmeye başladı gün içerisinde adetime daha 1 hafta var daha önce yaşayan varmı böyle bir durum??

İdrarda kan varsa böbreklerde bile sorun olabilir taş düşüyor olabilir enfeksiyon olabilir, olabilir de olabilir. hemen doktora gidin

Acile gözüktüm dün gece serum taktı ama bir fayda etmedi hemogram düşük çıkmış taş veya kum döküyor demiş ama hangisi demedi net şekilde ilk hamileliğim de de taş döküyorsun denilmişti sonra hamile olduğumu öğrendim acaba hamilelikle alakası olabilir mi

Acile gözüktüm dün gece serum taktı ama bir fayda etmedi hemogram düşük çıkmış taş veya kum döküyor demiş ama hangisi demedi net şekilde ilk hamileliğim de de taş döküyorsun denilmişti sonra hamile olduğumu öğrendim acaba hamilelikle alakası olabilir mi

Acile gitmişsiniz hamile olup olmadığınızı doktora sorsaydınız keşke. Normalde böyle bir belirtisi yok hamileliğin ama bilemedim.

Back
X