- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- Konu Sahibi tarantula9812739
Herkese merhabalar takipteyim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya vedud esmasini çekin gönülleri fetheden rabbimin izniyle herşeyin güzel olacağını biliyorum deyinBen son 2 senedir kendimi cok mutsuz hissediyorum. Herseyin olumsuz tarafindan bakiyorum olaylara.diyorum mutluyum desem kendimi kandirmis olmayacdm mi. bide olumlu düsünmeyw calisiyorum mesela esimle problemlerim var eskisi gibi olmak istiyorum beni sevmesini tekrar olumlu düsüneyim diyorum sonra diyorum nasil eskisi gibi olsunki hersey nasil sevsinki eskisi gibi diyorim basliyorum olumsuz seyleei düspnmeye bana öneriniz nedir arladslar. Lütfen cok karisik seyler söylemeyin.
Aslında ya vedüd ya camiyi cok cekiyorum ama dedigim gibi belki olumsuz düsündügüm icin olmuyo. Sagolun güzel dilekleriniz icin.Ya vedud esmasini çekin gönülleri fetheden rabbimin izniyle herşeyin güzel olacağını biliyorum deyin
Güzel Allahim yardımcımız olsun hepimizin
Allahtan ümit kesilmez ümit var olun:)Aslında ya vedüd ya camiyi cok cekiyorum ama dedigim gibi belki olumsuz düsündügüm icin olmuyo. Sagolun güzel dilekleriniz icin.
Merhaba arkadaşlar. Dualarınız ve dilekleriniz için bir tavsiye. Asla olumsuz kelimelerle dua etmeyin, dilekte bulunmayın. Olumsuz kelimelerle dilekte bulunduğunuzda ya da dua ettiğinizde, negatif enerji yayarsınız ve iyiyi çekmek isterken tam tersini yapıp kötüyü çekersiniz. Unutmayın, Allah iyiyi yarattı, güzeli yarattı, kötüyü ve hastalığı insanlar kendi elleriyle ortaya çıkardı. Allah'a el açarken iyi kelimelerle dua edin. Beni hastalıklardan koru demeyin mesela, bana sağlık ver diyin. Beni fakirliğe düşürme demeyin, bana zenginliği nasip et diyin ve karşılığında alacağınız şeyi yine iyilik için kullanacağınızı kabul edin.
Tüm dileklerinizin ve dualarınızın kabul olması dileğiyle...
#çekimyasası #düşüncegücü #terstenglob[/
Yazdıklarınızı çok beğendim, tavsiye edebileceğiniz bir kitap var mı?
Merhaba arkadaşım, blogumda kitap tavsiyeleri ile ilgili bir yazım da mevcut. Yazdıklarımı beğendiysen blogumdaki kişisel gelişim ve çekim yasası katerogileri altındaki yazıları dikkatle okumanı tavsiye ederim. Bloguma abone olursan yeni yazdığım yazılar olduğunda mailine bilgilendirme ve yazı linki gelir. Hoşçakal
Canım alıntı yapmayı unutmuşum. Cevabımı görebilmen için cevabımla birliktw alıntıladım
Enteresan .demek allah iyi dilekte bulubmazsak ;o devasa cekim yasasi devreye girecek ve Allah'in gucunu sollayip bize kotu seyler yasatacak .ama cekim yasasi -varsa tabii- yaraticisindan bile ustun olacak. Yasim 30 bugune kadar Allah'in bana soyle dua edin soyle isteyin yoksa kabul etmem dedigine dair dini bi yaziya rastlamadim. Cok mu cahilim acep? Bu konuyu en kisa surede dini bi alime danisicam kafami bulandirdin cunku.bu biir. İkincisine gelelim.Merhaba arkadaşlar. Dualarınız ve dilekleriniz için bir tavsiye. Asla olumsuz kelimelerle dua etmeyin, dilekte bulunmayın. Olumsuz kelimelerle dilekte bulunduğunuzda ya da dua ettiğinizde, negatif enerji yayarsınız ve iyiyi çekmek isterken tam tersini yapıp kötüyü çekersiniz. Unutmayın, Allah iyiyi yarattı, güzeli yarattı, kötüyü ve hastalığı insanlar kendi elleriyle ortaya çıkardı. Allah'a el açarken iyi kelimelerle dua edin. Beni hastalıklardan koru demeyin mesela, bana sağlık ver diyin. Beni fakirliğe düşürme demeyin, bana zenginliği nasip et diyin ve karşılığında alacağınız şeyi yine iyilik için kullanacağınızı kabul edin.
Tüm dileklerinizin ve dualarınızın kabul olması dileğiyle...
#çekimyasası #düşüncegücü #terstenglob