- 2 Ocak 2009
- 1.410
- 44
- 158
- Konu Sahibi tarantula9812739
-
Ben inanıyorum çekim yasasına ve hayatımda sık sık bunu hissediyorum! Şükrediyorum, seviyorum, bağışlanmayı dileyerek affediyorum...İlginizi çekmedi sanırım. Tabii ki hiç kimseyi mutluluğa zorlamayamayız lakin gönlümüz bundan yana, hayatına güzellik katmak isteyen olursa bekleriz.
Merhaba mutlucuğum. Emin ol olacaksın. Bazen anlam bile veremediğin bir huzur olacak içinde ama birlikte yasayı doğru uygulamayı başarırsak nedenini çok açık ve net görebileceğin mutluluklar seni bekliyor.Bende ismim gibi mutlu, sağlıklı ve güçlü olmak istiyorum.
Takipteyim özel önerilere de açığım ayrıca.
Canim hemen anlatayima.Merhaba mutlucuğum. Emin ol olacaksın. Bazen anlam bile veremediğin bir huzur olacak içinde ama birlikte yasayı doğru uygulamayı başarırsak nedenini çok açık ve net görebileceğin mutluluklar seni bekliyor.
Şimdi başlangıç için senden ricam, bana şu an nasıl hissettiğini yazman. Her konuda ama. İlişkilerin, sağlığın, para, enerji...
Ve bir de sabah uyandığında nasıl hissettiğini bilmek istiyorum. Nasıl uyanıyorsun? Mutlu mu, halsiz mi, sinirli mi, panik mi?
Senden cevap bekliyorum. Çok mutluyum yazdığın için :)
Merhaba mutlucuğum. Emin ol olacaksın. Bazen anlam bile veremediğin bir huzur olacak içinde ama birlikte yasayı doğru uygulamayı başarırsak nedenini çok açık ve net görebileceğin mutluluklar seni bekliyor.
Şimdi başlangıç için senden ricam, bana şu an nasıl hissettiğini yazman. Her konuda ama. İlişkilerin, sağlığın, para, enerji...
Ve bir de sabah uyandığında nasıl hissettiğini bilmek istiyorum. Nasıl uyanıyorsun? Mutlu mu, halsiz mi, sinirli mi, panik mi?
Senden cevap bekliyorum. Çok mutluyum yazdığın için :)
Estağfirullah, bu konuya çok merak ederek yazmıştım aslında ama siz mesajımı alıntılamadığınız için ben de daha sonra konunun takibini yapmayı unuttuğum için anlaşamadık bir orada : ) Verdiğiniz linki de hemen okuyorum, önerilerinizinde takibindeyim : )İlginizi çekmedi sanırım. Tabii ki hiç kimseyi mutluluğa zorlamayamayız lakin gönlümüz bundan yana, hayatına güzellik katmak isteyen olursa bekleriz.
Yok canım doktora git demiycem :) Sen zaten gitmen gerektiğinde gidersin. Şunun için sordum. Çekim yasası der ki; şu an ne hissediyorsan, 5 dakika sonrasına ya da bir gün sonrasına ya da daha geleceğe aynı şeyleri hissedeceğiniz olayları çekersiniz. Yani bugünü sürekli geleceğe aktarırsın. Buna göre; şu an nasıl hissediyorsan yarın da aynı olacak demektir. Ne yapman lazım peki? Tabii ki tamamen bilinçli olarak şu anki hislerini değiştirmen lazım. Bunu yapmaya önce, uyandıktan sonrasını değiştirerek başlamalısın. Yani yataktan kalktın ve bitkinsin ya da sinirlisin. Benim sana önerim ki birçok kişide işe yarayan bir yöntemdir, hemen hareketli bir şarkı açıp, birlikte yüksek sesle şarkı söylemen. İlk birkaç dakikada bile enerjindeki değişimi göreceksin. Hatta mümkünse dans et, yüksek sesle çok mutlu olduğunu söyle. İlk zamanlar biraz zorlamak gerekiyor. Kendini deli gibi hissedebilirsin birkaç gün hatta ev halkı da seni şaşkın bakışlarla izleyebilir, ama sonra herşey o hali alacak. Artık sabahları otomatik olarak mutlu olacaksın ve bu halin herkesin çok hoşuna gidecek. Yarın sabahki görevin bu yazdıklarımı uygulamak olsun mu? Hemen harekete geçmek lazım.Sağliğimda pek iyi degil bak onu söylemeyi unuttum.
Önerilerini bekliyorum canim
Canım balonayağım, ben aslında o ilginizi çekmedi sanırım mesajını sana değil genele yazmıştım. Haklısın bundan sonra dikkat edicem. Önerilerim de kısa zamanda gelecek merak etme, kızım hastalandı bakamıyorum şu an pek fazlaEstağfirullah, bu konuya çok merak ederek yazmıştım aslında ama siz mesajımı alıntılamadığınız için ben de daha sonra konunun takibini yapmayı unuttuğum için anlaşamadık bir orada : ) Verdiğiniz linki de hemen okuyorum, önerilerinizinde takibindeyim : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?