• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

canım benim doktorumda eşleri almıyo
anlamayamıyorum bu durumu
hakkımız değil mi acaba biz mi bilmiyoruz
sen doktordan biraz ilgi,konuşma,rahatlatma bekliyosun tabi ki
haftaya sen dişli ol bakalım :27:

haftaya 9 eylüle gideceğim onlar da iyi ama almıyorlar
oysa eşim göreceğim diye ne kadar heyecanlıydı :43:
ben bile göremedim ve bu bebeği tek başıma yapmadım:47:

aynen yahu, babaların suçu ne
eminim duyunca daha çok anlayacak baba olduğunu ama biliyorum benim eşimi de almayacak perşembe günü
biraz bastırsam kavga çıkar adam o kadar fena :52:

Canımmm ben başkent üniversitesine gîttim mavişehire doktora bayıldım çok şeker bi adam düşün yumurtayı bile gel bak die eşimi çagırdi :)) ama sana uzak dini burası??

aynen yahu, babaların suçu ne
eminim duyunca daha çok anlayacak baba olduğunu ama biliyorum benim eşimi de almayacak perşembe günü
biraz bastırsam kavga çıkar adam o kadar fena :52:

neden dedim öyle iyi olduğunu düşünüyoruz muayene olacaksan yat dedi.bildiğin öküz yaniii:47:

batın yakın olsadı hamilesin derdim.ben ilk ovulasyon yaptı belki biliyorsundur

Eet canımmm biliorummm hatta senden görüpte o gün bnde yapmıştım :)) bu bnm yaptğm gebelik testî cnm..daha öncede yapıodum aynı testi çizgi kısmı bembeyaz oluodu şimdiki aynı renk oldu nerdeyse :)) ama dediğim gbi bu iğnenin özelliğiymiş pozitif çıkması :)

Eet canımmm biliorummm hatta senden görüpte o gün bnde yapmıştım :)) bu bnm yaptğm gebelik testî cnm..daha öncede yapıodum aynı testi çizgi kısmı bembeyaz oluodu şimdiki aynı renk oldu nerdeyse :)) ama dediğim gbi bu iğnenin özelliğiymiş pozitif çıkması :)

o gebelik miydi?:52:
çitf çizgiyi hiç görmedim deme artık:27:

Back