Hanimlar bu sarkma dolguyla duzelir mi?

Konuya hakim değilim sadece şunu söylemek istedim bence hiç kötü durmuyor doğallık çok güzel ama siz sorun ediyorsanız yaptırın tabii :)

Çok para gerekir, fazla ml gerekir ve tekrarlayan seanslar lazım. Endoskopik yüz germe yaptırsanız?

Reşit Burak Kayan’a bir bakın isterseniz. Kötü iş çıkaracağını sanmam. Özellikle endoskopik üçlüsü çok meşhur.
Pek sayfasinda yuz germe goremedim.daha cok burun odakli sanirim.bana yuz germede cok is yapan biri gerekli

Yüz germenin yaşı yoktur.Kiminin sarkma 25 inde başlar kiminin 45 inde bile dipdiridir cildi.Sanilanin aksise doğru bir yüz germe uygulaması yüzü uygun olan her hastaya yapılabilir.Sizin durumunuzda dolgu doğru bı uygulama olmaz bence.Endoskopik yüz germe çok yakışır bu yüze

Hayır direkt dolgu ile düzelmez ama kesinlikle ameliyatlık bir durumun yok.Cilt kaliten gayet iyi.

Seçenekler şunlar;

1- Sabrın varsa yüz yogasını dene kaslar toparlandığında sarkma görüntüsü kaybolacak.

2-Evde günlük kullanım için Foreo Bear

3-Güzellik merkezinde Radyofrekans

4-Kolajen +c vitamini takviyesi(Ben bazen suda collagen bazen Supra collagen kullanıyorum iyiler)

İyice sıkılaştıktan sonra ise hala şikayetin varsa dolgu.

1 ve 4 ile başla derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…