Hanımlar bilgisi olan lütfen

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.447
373
73
25
Bugün doktorum 3 gibi uatışımı yaptırıdı akşam da doğuma alıcak tı ama nöbetçi çocuk doktoru olacahı için yarın seni doğuma alayım uzman çocuk doktoru gelicek dedi bana doğum için birsürü tahlil vs yapıldı şimdi bizden çıkışta bunlar için ayrı ücret ve yatış ücreti mi alınır acaba bilgisi olan varmı

dogum 4000 dedıler. + yatıs ucretı oda 250 ydı . tahlıller bana da yapıldı doguma dahıl, ıkıde bırde cocuktan benden seker ıcın tahlıl aldılar ya da ıste cocugun sarılıgı ıcın onlar 4000 ın ıcındeydı. odada kac gun kaldıysan + onu alırlar bence

Benim doğumum daha olmadı ama bugün akşam olucak tı olmayınca yarına aksattılae benim de doğumum 7.5 Du bugün yattığım ayrı ücret sayılır mı

Benim doğumum daha olmadı ama bugün akşam olucak tı olmayınca yarına aksattılae benim de doğumum 7.5 Du bugün yattığım ayrı ücret sayılır mı
genelde dogum kac olursa olsun kalma ucretı oda ucretı ayrı hesaplanıyo. eger anlasırken dogum ucretı ıcınde 2 gun de oda dıye oduyosan o ayrı bazı ozellerde oyle . ama bızımkı gıbı olursa kac gun kalırsan sadece onu odersın ılaveten. cocuk kuvoze gırınce onun ucretlerı varmıs falan fılan bzımkı gırmedı sukur o yuzden tam bılmıyorum=)

Tabiki alırlar.
Ama direk muhasebeye sorsanız ya en sağlıklı bilgiyi onlar verir.

Konunun dışında bir sorum olucak . Yatış neden ? Planlanan bir doğum mu (sezaryen) ?

Eğer ücret alınacaksa kabul etme ödemeyi. Hastanede doktor olmaması seni bağlamaz. Sezeryansa kalmanın ne gereği var. Ertesi gün gelirdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…