Benim oğlum 35 haftalık 2 kilo olarak doğdu şu an 15. ayını bitirmek üzere halen de zayıf şimdi 10 kilo hiç kiloda 25 persentilin üzerine çıkamadık ama doğduğu durumu düşünürsek buna da şükür diyorum. Pek iştahı yok yemekleri zorla, oyunla yediriyorum ama herşeyi yiyebiliyor tamamen katı gıdaya geçti özellikle eliyle tutup yiyebileceği şeyleri daha çok seviyor (köfte, patates vs.). Çok hareketli olduğu için kilo alması zor zaten. 9 aylıkken ememkledi,14 aylıkken yürümeye başladı ben de yürümesi için sabırsızlanıyordum ama galiba biz çok sabırsızız çocuklarımıza karşı biraz toleranslı olmalıyız. Seninki de basıyormuş endişelenecek birşey yok bence. Ayrıca bugünlerin tadını çıkar yürüyünce onun peşinde koşmaktan bazen yorgunluktan bayılacak duruma geliyorsun. Benimki biraz dilsel gelişime açık, söylediğimiz kelimeyi hemen papağan gibi tekrarlıyor şimdi 15 kadar kelimeyi yerinde kullanabiliyor. Her çocuğun gelişimi farklı oluyor eninde sonunda hepsi yürüyecek ve konuşacak bunu unutmayıp yavrularımızla geçirdiğimiz vaktin kıymetini bilmek gerekiyor galiba.