• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanimlar bi bakar misinz ?

ask eb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
17
3
1
28
İyi günler hanımlar ben 1 senelik evliyim 've pko luyum bu ay klomen ve catlatma ignesi yaptırdım. Cumartesi günü kan tahlilinde beta hgc 6 cikmisti doktorum pazartesi tekrar tahlil yaptirmami söyledi bugün kan vermeye gittim eve geldiğimde kahverengi şekilde akıntı olmuş adet tarihim 23.10.2016 dun Adet olmam gerekiyordu . sizce hamile miyim ? Hamileysem normal mi böyle bse yaşayan hamile olan var mi ?​

Yerlesme kanamasi olabilir cnm ben 3 ay kahverengi lekelenme yaşadım drm bebek büyüdükçe damarları zedeler ondan gelen kanama demişti insallh önemli bir sorun yoktur progestan vermesi lazım Dr gene önlem amaçlı kullanmaya calis

Regl öncesi gelen kahverengi akınti da olabilir.sökülememiş te olabilirsiniz.stres yaptiysaniz da olabilir.

Yorumlariniz Teşekkür ederim arkadaşlar. Malesef kan sonucum negatif çıktı doktorum tekrar klomen kullanmam gerektiğini söyledi sizde bu durumu yaşadınız mi ?

Yorumlariniz Teşekkür ederim arkadaşlar. Malesef kan sonucum negatif çıktı doktorum tekrar klomen kullanmam gerektiğini söyledi sizde bu durumu yaşadınız mi ?
Ben ilkinde klomenle hamile kaldım. Ilk seferde olmuştu ama benimki. Benim de kistlerim vardı bu arada . Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin ins

Amin insallah bende kist yok ışte . İkinci kez kullanicam umarım zararı olmaz

Back