- 5 Temmuz 2024
- 10
- 5
- 31
Bir düşük var bende çok erken dönemde düşük oldu ne oldugunu da anlayamadım ama istediğim için çok etkilendim. Sonrasında çok ağır bir hastalık sürecim oldu beyinle alakalı bir hastalık geçirdim ağır ilaçlar vs o kadar yordu ki süreç kendi hamile kalmam yasaktı. Şimdi toparladım çok şükür iyiken hemen bebek kararı aldık ama olmazsa bidaha hastalanırsam korkusu beni yiyip bitiriyor . Ve streste hamileliği bile etkiliyor biliyorum ama engel olamıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok moral verdiniz çok teşekkür ederimBana da öyle dedi kesin sonuçtur bu dedi. Hatta ben gittim yüzme kursuna yazıldım bak hiç ağlama üzülme hiç dert etme şimdi haftaya cuma bi daha evde test yap kendini hiç strese sokma hikayeni bilmiyorum ama neden ağlıyorsun. Diyelim ki hamile değilsin dünyanın sonu mu? Bu son şansın mı sanki? Rabbim kolaylık versin duanı hayırlısıyla kabul etsin ve sağlıkla kucağına aldırsın bebeğini. Hiç üzülme tamam mı ? Ben reglden önce öğrenemedim hatta kan tahlilinde 0.89 çıkmıştı ya o dönem sürekli yorgundum halsizdim uykum vardı. Eşime dedim ben de bi hastalık mı var acaba ? Hamile değilsem bu yorgunluk da nedir? Ve kasıklarım sanki regl olacak gibi ağrıyordu yüzme kursum vardı dua ediyordum bu hafta regl olmayayım ilk derse gideyim diye :) inşallah sana da bi süpriz gelir haber ver lütfen