Geliyor kısa süre önce taşındık aynı semtte evlerin ikiside zeminle 15. kat araç ışıkları geliyor duvara tavana .Takmamaya karar verdim
Nasıl gelecek arac ışığı
Araba farı olabilir bi yol varsa. Ben 17. Kattayım bazen oluyor. Avize de ya temassızlık ya enerji kaynaklıdır. Hatta bazen tv açılıp kapanabiliyorEvim 15.katta.etrafındaki binaların dizilimi u seklinde karşıma gelen bir bina yok.gece yatakta uyanığım birden bi kalkayım dedim ev karanlık tabi antrede duvarda sarı bir ışık yansımasıben bakar bakmaz kayboldu bi de kalktım tüm ışıkları yaktım.odada sırt üstü yatarken odadaki avizeye bakıp korkma kızım derken avize de bi yandı söndü sabaha kadar düşünmekten uyuyamadım.beni rahatlatın lütfen.
Beklediğim özel bişi yokNe denmesini bekliyorsun?
Demin elektrikler iki kez gitti geldi bizde. Onla mi ilgili acabaEvim 15.katta.etrafındaki binaların dizilimi u seklinde karşıma gelen bir bina yok.gece yatakta uyanığım birden bi kalkayım dedim ev karanlık tabi antrede duvarda sarı bir ışık yansımasıben bakar bakmaz kayboldu bi de kalktım tüm ışıkları yaktım.odada sırt üstü yatarken odadaki avizeye bakıp korkma kızım derken avize de bi yandı söndü sabaha kadar düşünmekten uyuyamadım.beni rahatlatın lütfen.
Ben max 10-15 dk duş alırım ama müzik açarım duş alırken. Zaten yalnız da olmuyorum kedim hep başucumda nöbetteBanyoda ve tuvalettede ses yapmak konuşmak iyi değildir,hele müzik dinlemek fazla kalmakta iyi değildir,hızlıca işini bitirip çıkman lazim,detayları yazamıyorum ceza yerim diye ama anladın
Bende her banyoya girdiğimde bilim programı vs açıyorumBen max 10-15 dk duş alırım ama müzik açarım duş alırken. Zaten yalnız da olmuyorum kedim hep başucumda nöbette