- 11 Aralık 2018
- 39.664
- 245.777
Bu olabilir bak. Daha önce göktaşı düşerken gördünüz mü hiç bilmiyorum. Ben iki kez denk geldim. Biri cırtlak mavi biri sarıydı. Ve korkunç ışık saçıyorlar. Öyle bişe yansımış olabilir.Meteor yağmurı var 3 gece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu olabilir bak. Daha önce göktaşı düşerken gördünüz mü hiç bilmiyorum. Ben iki kez denk geldim. Biri cırtlak mavi biri sarıydı. Ve korkunç ışık saçıyorlar. Öyle bişe yansımış olabilir.Meteor yağmurı var 3 gece
15 çi katta araba işik yansimasi olurmu acaba gokde uçan araba falanEvim 15.katta.etrafındaki binaların dizilimi u seklinde karşıma gelen bir bina yok.gece yatakta uyanığım birden bi kalkayım dedim ev karanlık tabi antrede duvarda sarı bir ışık yansıması ben bakar bakmaz kayboldu bi dekalktım tüm ışıkları yaktım.odada sırt üstü yatarken odadaki avizeye bakıp korkma kızım derken avize de bi yandı söndü sabaha kadar düşünmekten uyuyamadım.beni rahatlatın lütfen.
Çinliler yaptı onu. Belki deneme sürüşü yapmış olabilirler15 çi katta araba işik yansimasi olurmu acaba gokde uçan araba falan
ne deniyolar cin gözelerÇinliler yaptı onu. Belki deneme sürüşü yapmış olabilirler
Banyoda ve tuvalettede ses yapmak konuşmak iyi değildir,hele müzik dinlemek fazla kalmakta iyi değildir,hızlıca işini bitirip çıkman lazim,detayları yazamıyorum ceza yerim diye ama anladınAy ben de dinliyorum noluyomuşş
Ayy bu saatte böyle şeyler yazmayın tek yaşıyorum,zaten korktum,teşekkürlerBanyoda ve tuvalettede ses yapmak konuşmak iyi değildir,hele müzik dinlemek fazla kalmakta iyi değildir,hızlıca işini bitirip çıkman lazim,detayları yazamıyorum ceza yerim diye ama anladın
O değilde dışarı da kapandık alış veriş yapmamıyacağız. Tamda yeni ısınıyorum çin deyince alış veriş aklıma geldiÇinliler yaptı onu. Belki deneme sürüşü yapmış olabilirler
Ben gece tek kalıyorum ve şimdi niye bu karşıma çıktı üfffEvim 15.katta.etrafındaki binaların dizilimi u seklinde karşıma gelen bir bina yok.gece yatakta uyanığım birden bi kalkayım dedim ev karanlık tabi antrede duvarda sarı bir ışık yansıması ben bakar bakmaz kayboldu bi dekalktım tüm ışıkları yaktım.odada sırt üstü yatarken odadaki avizeye bakıp korkma kızım derken avize de bi yandı söndü sabaha kadar düşünmekten uyuyamadım.beni rahatlatın lütfen.
Ya dışarıdan gelmiştir ona karar verdimBen gece tek kalıyorum ve şimdi niye bu karşıma çıktı üfff
Bu olabilir bak. Daha önce göktaşı düşerken gördünüz mü hiç bilmiyorum. Ben iki kez denk geldim. Biri cırtlak mavi biri sarıydı. Ve korkunç ışık saçıyorlar. Öyle bişe yansımış olabilir.
Şöyle birşey yaşasam sabaha kadar ölü taklidi yapardım stresten Göz yanılması olabilir mi?Evim 15.katta.etrafındaki binaların dizilimi u seklinde karşıma gelen bir bina yok.gece yatakta uyanığım birden bi kalkayım dedim ev karanlık tabi antrede duvarda sarı bir ışık yansıması ben bakar bakmaz kayboldu bi dekalktım tüm ışıkları yaktım.odada sırt üstü yatarken odadaki avizeye bakıp korkma kızım derken avize de bi yandı söndü sabaha kadar düşünmekten uyuyamadım.beni rahatlatın lütfen.
Ayy korkma korkma için yazmadım duanı oku hiç bişey olmaz bende çok korkak biriyim merak etme ben bu korkaklikla yasayabiliyosam sana bişey olmazAyy bu saatte böyle şeyler yazmayın tek yaşıyorum,zaten korktum,teşekkürler
Hayatım kıskanılmakla geçtiEvet dün gece vardı bu gece ve yarın gece de olacak. Yüksek ve karanlık yerlere çıktı herkes izlemek için. Kıskandım konu sahibini.
Ben ilk başta korkamadım yani noluyo anlamaya çalıştım.anlayamayınca korktum hala tırsıyorum.bu gece napcam fikrim yokŞöyle birşey yaşasam sabaha kadar ölü taklidi yapardım stresten Göz yanılması olabilir mi?
Peki bişi dicem o kadar aydınlatan bişi olsa bulunduğum odada da ışık olmaz mıydı niye sadece duvara yansıdıEvet dün gece vardı bu gece ve yarın gece de olacak. Yüksek ve karanlık yerlere çıktı herkes izlemek için. Kıskandım konu sahibini.