- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 29
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Geriye dönük msj okudum size katılıyorum, bilinçli açılan konular.İnsanin sinir uçlarıyla oynuyor.Afgan sevgilinle aşk yaşarken işine yansıyacağını hiç dusunmedin mi ?
Ben namazında niyazindayim,müdür ise ateist olduğu için benimle ugarisiyor diyerek de saldiriyorsun..
Aşk var,iş var,dini motifler var..
Amacin tamamen kaos..
Günaydın, işyerinde huzur çok önemli günde kaç saat orada geçiyor sonuçta. Mutlu çalışan verimli çalışır herzaman. Ya o sizi sevmeyen ve sizin sevmediginiz müdür için son bir kendisine şans verip ılımlı davranirdimbaktim iki üç hafta aynı, hiç yokmuş gibi varsaymaya çalışırdım en azından ben elimden geleni yaptım der yoluma devam ederdim ama zor bir süreç tabiki, kolaylıklar diliyorum umarım herşey istediğiniz gibi gelişir.Selamın aleyküm hanımlar .Benim bır sıkıntım var.ısyerımde 2 senedir çalışıyorum müdürümüz yani amirimiz 58 yaşında bır adam.bana mobbing yapıyor beni hiç sevmıyor bende onu hıc sevmıyorum ama bır gün olsun saygısızlık etmedım ona .adam takıntılı bırısı,sevmedıgı elemanı ısterse ısını çok iyi yapsın yınede uğraşıyor .sadece bana karşı yapmadı bunu .bızım ısyerı sahıbımız patronumuz da aşırı ıyı melek gıbı bır adam anlatılmaz o derece ..bızım mudur sürekli patrona beni kötü gösterecek şeyler söylüyor en ufak hatamı açığımı bulduğu an affetmıyor patrona yetıstırıyor.patronumuz benı bence sevıyor ama ıster ıstemez bazen müdürün dolduruşlarına gelip suratı asık gezıyor .ben bugün ıstıfa etsem hem müdürüm hemde ısyerındekı bana dusman olan birkaç kısı bayram eder ,kımseyı sevındırmek istemiyorum..kaldı kı ben ısımı ve ısyerımı seviyorum alıştım evım gibi görüyorum .her sabah müdüre günaydın dıyorum adam bana hıc cevap vermiyor benden sonra gelene günaydın dıye karşılık veriyor .adamla derdım yok ama o beni sevmedıgı ıcın bende onu sevmiyorum bu kadar aslında.ne yapayım sızce? Artık bu lanet adama günaydın demek içimden gelmiyor ama stratejik davranacağım hoşgörülü olacağım diye karakterimden fazlasıyla taviz verdim ..bana bır akıl verın Allah rızası için dostlarım
Afgan manitiniz yüzündendirSelamın aleyküm hanımlar .Benim bır sıkıntım var.ısyerımde 2 senedir çalışıyorum müdürümüz yani amirimiz 58 yaşında bır adam.bana mobbing yapıyor beni hiç sevmıyor bende onu hıc sevmıyorum ama bır gün olsun saygısızlık etmedım ona .adam takıntılı bırısı,sevmedıgı elemanı ısterse ısını çok iyi yapsın yınede uğraşıyor .sadece bana karşı yapmadı bunu .bızım ısyerı sahıbımız patronumuz da aşırı ıyı melek gıbı bır adam anlatılmaz o derece ..bızım mudur sürekli patrona beni kötü gösterecek şeyler söylüyor en ufak hatamı açığımı bulduğu an affetmıyor patrona yetıstırıyor.patronumuz benı bence sevıyor ama ıster ıstemez bazen müdürün dolduruşlarına gelip suratı asık gezıyor .ben bugün ıstıfa etsem hem müdürüm hemde ısyerındekı bana dusman olan birkaç kısı bayram eder ,kımseyı sevındırmek istemiyorum..kaldı kı ben ısımı ve ısyerımı seviyorum alıştım evım gibi görüyorum .her sabah müdüre günaydın dıyorum adam bana hıc cevap vermiyor benden sonra gelene günaydın dıye karşılık veriyor .adamla derdım yok ama o beni sevmedıgı ıcın bende onu sevmiyorum bu kadar aslında.ne yapayım sızce? Artık bu lanet adama günaydın demek içimden gelmiyor ama stratejik davranacağım hoşgörülü olacağım diye karakterimden fazlasıyla taviz verdim ..bana bır akıl verın Allah rızası için dostlarım
aaaa o üye bu üyemiydiii. Maşallah dikkatinizeAfgan sevgilinle aşk yaşarken işine yansıyacağını hiç dusunmedin mi ?
Ben namazında niyazindayim,müdür ise ateist olduğu için benimle ugarisiyor diyerek de saldiriyorsun..
Amacin tamamen kaos..
Ustabaşı değil miydi ateist olan?Afgan sevgilinle aşk yaşarken işine yansıyacağını hiç dusunmedin mi ?
Amacin tamamen kaos..
İstifa etmeyin, edecekseniz gerekçeleri bildiren bir yazı hazırlayın ki bir şey talep edebilesiniz. Böyleleri çok var, beni istifaya zorladı sonrasında gece yarısı ekip grubundan beni çıkararak benimle çalışmadığına dair yazı atmış. Benim bilgim arkadaşımın aramasıyla öğrendim. Kaç yıldır çalışıyorsunuz?Selamın aleyküm hanımlar .Benim bır sıkıntım var.ısyerımde 2 senedir çalışıyorum müdürümüz yani amirimiz 58 yaşında bır adam.bana mobbing yapıyor beni hiç sevmıyor bende onu hıc sevmıyorum ama bır gün olsun saygısızlık etmedım ona .adam takıntılı bırısı,sevmedıgı elemanı ısterse ısını çok iyi yapsın yınede uğraşıyor .sadece bana karşı yapmadı bunu .bızım ısyerı sahıbımız patronumuz da aşırı ıyı melek gıbı bır adam anlatılmaz o derece ..bızım mudur sürekli patrona beni kötü gösterecek şeyler söylüyor en ufak hatamı açığımı bulduğu an affetmıyor patrona yetıstırıyor.patronumuz benı bence sevıyor ama ıster ıstemez bazen müdürün dolduruşlarına gelip suratı asık gezıyor .ben bugün ıstıfa etsem hem müdürüm hemde ısyerındekı bana dusman olan birkaç kısı bayram eder ,kımseyı sevındırmek istemiyorum..kaldı kı ben ısımı ve ısyerımı seviyorum alıştım evım gibi görüyorum .her sabah müdüre günaydın dıyorum adam bana hıc cevap vermiyor benden sonra gelene günaydın dıye karşılık veriyor .adamla derdım yok ama o beni sevmedıgı ıcın bende onu sevmiyorum bu kadar aslında.ne yapayım sızce? Artık bu lanet adama günaydın demek içimden gelmiyor ama stratejik davranacağım hoşgörülü olacağım diye karakterimden fazlasıyla taviz verdim ..bana bır akıl verın Allah rızası için dostlarım
nEBu üyenin eski üyeliğini benden başka fark eden var mı acaba merak ediyorum. O da sansasyonel bir üyelikti. Büyük ihtimalle o üye çok benziyolar i harfini kullanmamaları bile aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?