Hanımlar bakın hele canlar

Deliyorgun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
15
3
1
Evden iş yapıp para kazanmak için nereye başvurmak lazım internette çok araştırdım bulamadım sizin bildiginiz firma vs var mı

Merhabalar :) Lr kozmetik 30 yıllık Alman firması. Aloe veralı ürünleri ciddi anlamda kaliteli ve muhteşem geri dönüşler alıyoruz. Üye olarak hem indirimli ürün alıyorsunuz hemde iş ortağı oluyorsunuz. Çok güzel bir kazanç sistemi var. Ve sadece para değil başardıkça verdiği ödüllerde şahane. Açtığım konuda ürünleri kullananların öncesi sonrası resimleri mevcut. İnceleyebilirsiniz. Merak ettiklerinizi yazın cevaplarım.

Tamam canım teklif var ısrar yok :) ama bil ki çevre olmasıyla yapılacak bi iş değil. Gönlüne göre iş bulursun inşallah. Rabbim yardımcın olsun

Makale yazmak isterseniz ben makale yazarak para kazanıyorum

Evden iş yapıp para kazanmak için nereye başvurmak lazım internette çok araştırdım bulamadım sizin bildiginiz firma vs var mı
Merhaba Arkadaşım bu web sayfasını benim arkadaşımın bir arkadaşı ve onun eşi tasarlamış burada evden bazı ürünler yapıp satılabiliyor. Tavsiye ederim en azındann güvenilir.

Linki bir türlü ekleyemedim yasak mı bilmiyorum hanımevinden.com diye bi site

link bu olduğuna emin misin :)

Tşkr edrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…