Carsambaya kadar beklim dedim. Ama adetlerim hic bu kdr gecikmemisti ilk defa 8 günPazartesi için randevu alırdım ben olsaydım.
Beyaz akıntı adet öncesinde olur genelde, bir de bende hamileliğimin 12. hafta civarında olmuştu diye hatırlıyorum.
Bu hafta ici giderim kesin ins vardirYarın kan verin kurtulun
Valla en iyisini doktor bilir çarşambayı beklemeden gidin bence yarın.Carsambaya kadar beklim dedim. Ama adetlerim hic bu kdr gecikmemisti ilk defa 8 günbeyaz akinti adet oncesi bende olmazdi direk kahverengi lekeler sonrasi kan gelirdi.
Hayirlisi yarin randevu alirim o zamanValla en iyisini doktor bilir çarşambayı beklemeden gidin bence yarın.
Bu hamilelik herkeste başka yaşanıyor
Canm aynı sorun bendede oldu bugün 10 .günüm kan da idrarda negatif çıktı tarlusal ilaç verdi kullandim bugün bitti ve hala olmadım ama bnde kirs varmış ondan olabilir dedi doktorHanimlar adetlerimi 30 ekimde bekliordum halen adet olmadim bugün tam 8 gün geciyor. Tüm idrar testlerim negatif. Sadece dün hafif beyaz kremsi bir akintim oldu. Gec döllenme olabilirmi? Adetlerim hic gecikmez normalde cok düzenliler. 14 ekim bide 22 ekim ovulasyon testlerim cift cizgiydi. 2 kere mi yumurtladim bilmiyorumhafif bel agrim var. Yardimci olurmusunuz ne zaman doktora başvursam?
Dogrudur cnm ben daha 2 hafta once kontroldeydim temizdi hersey anlamadim bendeCanm aynı sorun bendede oldu bugün 10 .günüm kan da idrarda negatif çıktı tarlusal ilaç verdi kullandim bugün bitti ve hala olmadım ama bnde kirs varmış ondan olabilir dedi doktor
Tekrar gittiniz mi doktoraDogrudur cnm ben daha 2 hafta once kontroldeydim temizdi hersey anlamadim bende
Yok iste bu hAfta ici gitmeyi dusunyorum.adetlerim hic gecikmez bu kdr.Tekrar gittiniz mi doktora
Aynn git bakalm biYok iste bu hAfta ici gitmeyi dusunyorum.adetlerim hic gecikmez bu kdr.
dr gittin miYok iste bu hAfta ici gitmeyi dusunyorum.adetlerim hic gecikmez bu kdr.
Gitmedim dünden beri pembe akintim var ve bu sabah brz kanda geldi simdi ise bisey yok. Normalde adet olsam kan hic kesilmezdr gittin mi
Gittin mi sonuç ne çıktı canımBu hafta ici giderim kesin ins vardir
Ne oldu gittin mi canimHayirlisi yarin randevu alirim o zamantsk ederim
O ay olmadi cnm ama bu ay hamileyim su an 4+4 haftalikNe oldu gittin mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?