Hanimlar adet tarihimden 8 gün gecti idrar testlerim negatif cikiyo bu durumu yasayan varmi? Gec döllenme olabilirmi?

dilos42

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
295
135
26
Hanimlar adetlerimi 30 ekimde bekliordum halen adet olmadim bugün tam 8 gün geciyor. Tüm idrar testlerim negatif. Sadece dün hafif beyaz kremsi bir akintim oldu. Gec döllenme olabilirmi? Adetlerim hic gecikmez normalde cok düzenliler. 14 ekim bide 22 ekim ovulasyon testlerim cift cizgiydi. 2 kere mi yumurtladim bilmiyorum🙈 hafif bel agrim var. Yardimci olurmusunuz ne zaman doktora başvursam?

Pazartesi için randevu alırdım ben olsaydım.
Beyaz akıntı adet öncesinde olur genelde, bir de bende hamileliğimin 12. hafta civarında olmuştu diye hatırlıyorum.

Pazartesi için randevu alırdım ben olsaydım.
Beyaz akıntı adet öncesinde olur genelde, bir de bende hamileliğimin 12. hafta civarında olmuştu diye hatırlıyorum.
Carsambaya kadar beklim dedim. Ama adetlerim hic bu kdr gecikmemisti ilk defa 8 gün🙈 beyaz akinti adet oncesi bende olmazdi direk kahverengi lekeler sonrasi kan gelirdi.

Carsambaya kadar beklim dedim. Ama adetlerim hic bu kdr gecikmemisti ilk defa 8 gün🙈 beyaz akinti adet oncesi bende olmazdi direk kahverengi lekeler sonrasi kan gelirdi.
Valla en iyisini doktor bilir çarşambayı beklemeden gidin bence yarın.
Bu hamilelik herkeste başka yaşanıyor 🤷‍♀️

Hanimlar adetlerimi 30 ekimde bekliordum halen adet olmadim bugün tam 8 gün geciyor. Tüm idrar testlerim negatif. Sadece dün hafif beyaz kremsi bir akintim oldu. Gec döllenme olabilirmi? Adetlerim hic gecikmez normalde cok düzenliler. 14 ekim bide 22 ekim ovulasyon testlerim cift cizgiydi. 2 kere mi yumurtladim bilmiyorum🙈 hafif bel agrim var. Yardimci olurmusunuz ne zaman doktora başvursam?
Canm aynı sorun bendede oldu bugün 10 .günüm kan da idrarda negatif çıktı tarlusal ilaç verdi kullandim bugün bitti ve hala olmadım ama bnde kirs varmış ondan olabilir dedi doktor

Kızlar ben de en son 6 Ekim'de oldum normalde 28 günde birdi döngüm ama iki aydır 21 22 günde bir oldum yumurtlama hesaplayamadım ama sık ilişki oldu , belde ağrı hafif batma ,halsizlik oldu ama adet yok kan testim 1.4 doktor olmazsan tekrar yapalım dedi. Geç döllenme ihtimali var mı acaba

Merhaba bende son adetim 2 ekim di 2 kasımda olmam lazımdı nerdeyse 10 gün geçikti 2 güne bir idrar test yapıyorum merakımdan ama negatif 10 gün geçikme negatif gösterip sonra pozitif olan var mıdır ki

X