Hanımlar acillll

Merhabalar, haber dogrudur. Pürtüklü yüzeyli silikon protezler icin azda olsa ilerleyen senelerde boyle bir risk var. Protezin etrafinda olusan kapsul dokusunda sivi birikmesi sonucu olusuyor. Yurt disinda hayatini kaybetmis kadinlar var bu sebeple. Silikonlarinizi taktirdiktan sonra size kutusu ve icinde kitapcigi da verildiyse kitapciga bi goz atin derim kitapciklarda bu detay olabiliyor. ALCL büyük hücreli lenfoma kanserin ismi.

Evet yazıyor zaten benım kırapcıkta mentor marka stilex tm silikonum yani risk altindamı oluyorum

Kitapcigin icini acin aciklamalar var turkce bolumunu bulup yazanlari okuyun. Siltex pürtüklü demek zaten

Siltex di benimki de. Ben zaten alisamadigim icin cikarttirdim yakin zamanda. Bu riskleri fln da ögrenince bunlar da tuz biber oldu tabi.
Şuan yokmu silikonunuz peki
Birde cıkarma işlemi nasıl oldu ağırlı mı? Ve risk kalkıyor değilmi? Şekli
Eskisi gıbı mı oldu yoksa balon sönmüş gıbı mi oluyo :KK43:

Şuan yokmu silikonunuz peki
Birde cıkarma işlemi nasıl oldu ağırlı mı? Ve risk kalkıyor değilmi? Şekli
Eskisi gıbı mı oldu yoksa balon sönmüş gıbı mi oluyo :KK43:
Cikarma islemi taktirmaya gore cok daha kolay. Bende cok kisa süre kaldiklari icin eski haline yakin suan 1 ay oldu daha. Hekimim daha da toparlanip eski halini alacak dedi. Hekiminizle de görüsmenizi tavsiye ederim.

Cikarma islemi taktirmaya gore cok daha kolay. Bende cok kisa süre kaldiklari icin eski haline yakin suan 1 ay oldu daha. Hekimim daha da toparlanip eski halini alacak dedi. Hekiminizle de görüsmenizi tavsiye ederim.
Madem boyle tehlıke var tv de ıkı gun once doktor bangır bangır kesınlıkle kanser yapmaz nasıl dıyor bırde bukadar meme amelıyatı yapılıyo aklım almıyo suan

Yani biz silikonlular risk altındaysa cıkarıcazmı cıkarınca o goruntuye nasıl katlanırımki eskısınden de kotu olcak çok moralım bozuldu

Yani biz silikonlular risk altındaysa cıkarıcazmı cıkarınca o goruntuye nasıl katlanırımki eskısınden de kotu olcak çok moralım bozuldu
Realself diye vir site var orada protezleri ne kadar sonra cikardiklari yaziyor oncesi sonrasi goruntuleri var oradan bakabilirsiniz.

Realself diye vir site var orada protezleri ne kadar sonra cikardiklari yaziyor oncesi sonrasi goruntuleri var oradan bakabilirsiniz.

Sadece pütürlü olanlarda mı var bu risk mentor en iyi marka diye biliyorum üstelik FDA onaylı bir ürün sertifikalı diğer düz yüzeyli olanlarda da risk var mı ya

Sadece pütürlü olanlarda mı var bu risk mentor en iyi marka diye biliyorum üstelik FDA onaylı bir ürün sertifikalı diğer düz yüzeyli olanlarda da risk var mı ya
Sadece pütürlü yüzeylerde var. Ama pütürsüzlerin de kapsul kontrakturu riski var. Mentor gibi diger markalar da fda onayli. Allergan, pollytech vs. Dusuk bir risk ve ilerleyen yillarda oluyormus bir cok hekimle gorustum bu konu ile alakali.

Sadece pütürlü yüzeylerde var. Ama pütürsüzlerin de kapsul kontrakturu riski var. Mentor gibi diger markalar da fda onayli. Allergan, pollytech vs. Dusuk bir risk ve ilerleyen yillarda oluyormus bir cok hekimle gorustum bu konu ile alakali.
O zaman neden bızde puturlu tercih edilmıs doktorlar bılmıyomu bu işi anlamadım

X