Benimkiside hemen çift çizgi olmustu hayırlı olsunTestime bakarmisiniz acil reglime 2 gun var damlatmamla bu halde olmasi bir oldu
Teste göre var hayırlı olsun kanla netleştir canımTestime bakarmisiniz acil reglime 2 gun var damlatmamla bu halde olmasi bir oldu
Tesekkur ederimTeste göre var hayırlı olsun kanla netleştir canım
Ay ciddimisiniz yaaE o zaman hayırlı uğurlu olsun
Pozitif canım maşallah kan vermelisinTestime bakarmisiniz acil reglime 2 gun var damlatmamla bu halde olmasi bir oldu
Varsa zaten anında oluyor başlangıçta silik olur hafta ilerledikce koyulaşır bikac gün sonra tekrar yapıp koyulaşma takip edebilirsin yada kan tahlili verebilirsin, erkense görünmez diğer haftalar çağırır artık bı plan yparsinAy ciddimisiniz yaa
Hayırlı olsun. Bir kan verin, teyit etmiş olursunuz.Testime bakarmisiniz acil reglime 2 gun var damlatmamla bu halde olmasi bir oldu
İnanin hic bir bilgim yok suan asiri sasirdim beklemiyordum yaa tekrar test yapicam ona gore gidicemEvet inşallah sağlıklı bir gebelik geçirir bebeğini hayırla kucağına alırsın
Şimdi heyecandan hergun yapasın gelir falan ama sakin ol bikac gün sonra yap bı net koyulastigini gör bakalım rahat sakinİnanin hic bir bilgim yok suan asiri sasirdim beklemiyordum yaa tekrar test yapicam ona gore gidicem
Adetin 4 5 gün geçince kan vermeye git aile hekimine.İnanin hic bir bilgim yok suan asiri sasirdim beklemiyordum yaa tekrar test yapicam ona gore gidicem
Evet suan duramiyorummmmŞimdi heyecandan hergun yapasın gelir falan ama sakin ol bikac gün sonra yap bı net koyulastigini gör bakalım rahat sakin
Ben de oyleydim ama dusunmedigim icin komple birakmistim yapmiyodum bugun aklima dustu yapayim dedim sak diye ciktiBen de evde hep üç beş test bulundururum gebelik hazirliginda sonra silik çizgiyi görünce hepsini yaparım her gün bazen akşam bazen gün içinde şimdi de doktora gitme vakti gelse diye akla karayı seciyorum
Güzel olmuş hayırlısıyla sağlıcakla da alırsın kucağına inşallahBen de oyleydim ama dusunmedigim icin komple birakmistim yapmiyodum bugun aklima dustu yapayim dedim sak diye cikti