Böylesine acımasız, zevksiz, tatsız, tuzsuz, anlamsız, amaçsız bir yere yeni kişilerin ısrarla getirilmesi gerçekten çok garip geliyor bana.buradaki konuları bile okusanız yeni kurbanlar gelmesin diye düşünmek için yeterli.hanginiz en son ne zaman mutlu olduğunuzu hatırlıyorsunuz Allah aşkına.hiçbir geçerli mantığı ve nedeni yok buraya gelmemizin.bir iş bulacağız anamız ağlıyor bulana kadar.bazilarımiz günde 12 saat çalışarak asgari ücret ve altı kazanmak zorunda kalıyor.kimimiz eş, sevgili bulamıyor kimimiz aman erkeksiz kalmayayım diye türlü türlü şiddete katlanmak zorunda kalıyor. ailemdeki çoğu kişi ilaçlarla ayakta kalmaya çalışıyor.ben dahil.güzel olan ne var Allah aşkına ne var.ben gelmek istemiyordum.baskalarınin da gelmesini istemem.neymiş hanfendiler anne olma duygusu tadacakmişmiş, yalnız kalmayacak mışmiş. Evet bu dünya rezillikten başka birşey değil.baskalarıni getirenlerin de aklından şüphe ediyorum.ve evet doğal olarak gıcık da oluyorum.ki belli ki yalnız da değilim.her akşam ana haber bültenini izlemeniz yeterli.2 saat şiddet, kavga, cinayet.