Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kazasız belasız kavuşursunuz inşALLAH.hüznü bırak gururlu ol şimdi asker sevgilisin.vatan onlara emanet o ALLAH'a şafak sayan arkadaşların topiclerine takıl istersen.yıllar önce 18 ay asker yolu beklemiştim inan geçiyor zaman.bolca mektup yaz hayaller kur.ALLAH kavuştursun.
ne yaşadıysam neler hissediiyorsam tam anlamıyla ifade etmişsin.gördüğün gibi yalnız değilsin...
RABBİM KAVUŞTURSUN HEPİMİZİ SEVDİKLERİMİZE. zor, çok zor... ahh gönlüm ah.. hep böyle ayrı kalmayacağız, bu durumda sabır çok önemli..
aminn canım aminn hangi kötü gün geçmediki aydınlığa kavuşmasın.ben 5 yıldır askerlik çekiyorum uzak olduğumuz için tabi şimdi biraz daha boyut değiştirdi.ALLAH askerini korusun sana bağışlasın.tekrar ALLAH kavuştursun
aminn canım aminn hangi kötü gün geçmediki aydınlığa kavuşmasın.ben 5 yıldır askerlik çekiyorum uzak olduğumuz için tabi şimdi biraz daha boyut değiştirdi.ALLAH askerini korusun sana bağışlasın.tekrar ALLAH kavuştursun
yok öle değil canım .5 yılımız dolucak birlikteliğimizin biz uzak şehirlerdeyiz br nevi 5 yıldır askerlik ve dolayısıyla hasretlik çektik .şimdide askerde yine hasretlik bu 5 yıla göre biraz daha zr ve dayanılmazamin tatlım amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn AAAAAMMMİİİİİİİİİİİİİİN amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn..
niye 5 yıl askerde ki sevdiğin ?
yok öle değil canım .5 yılımız dolucak birlikteliğimizin biz uzak şehirlerdeyiz br nevi 5 yıldır askerlik ve dolayısıyla hasretlik çektik .şimdide askerde yine hasretlik bu 5 yıla göre biraz daha zr ve dayanılmaz![]()
RAABBİM başka dert vermesin be cnm.okadar çok varki :) 12 aydan düşmeye daha yni başladık bizah be güzelim üzüldüm şimdi. kavuşursunuz inşAllah. hep destek ol askerine. kaç ay var askerliğinizin bitmesine ?
RAABBİM başka dert vermesin be cnm.okadar çok varki :) 12 aydan düşmeye daha yni başladık biz![]()