• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hani dermansız dert yoktu ya rabbim!!!

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.725
12.962
448
Ankara
bu kaçıncı konum bilmiyorum. dert adamı söyletirmiş. dışarı çıktığım zaman beni hiç tanımayan insanlara derdimi anlatmak istiyorum bazen. belki birşey vardır yapabileceğim bir yol bir çare vardır onlar biliyordur ben bilmiyorumdur diye.....
nasılda severek evlenmiştik... evliliğimin ilk 3.5 yılı peşpeşe doğan yavrularım. hayalini bile kuramadığım mutluluklarım oldu. şimdi de varlığını bile bilmediğim acılarım var...böyle de acı varmıymış diyorum. içim yanıyor ağlayamıyorum bile...ağlamak acılarımın yanında hafif kalıyor...
evliliğimin 3.5 yılı dolduğunda sadece 2 yıllık diye gitti kazakistana merak edenler diğer konularıma bakabilir takrar yazmayacağım. 6 yıl oldu gelmedi. izinlere geldi her defasında daha da değişerek... o bana aşık adam gitti bana düşman adam geldi...dış görünüşümle alaylar etti laflar soktu. her izin dönemini kan kusturarak burnumdan getirdi...bekarken çalışıyordum ben iyi bir işim maaşım vardı kendime güvenim tamdı ben adım atınca yer sallanıyor derdi arkadaşlarım. hiç unutmuyorum birgün patronum demişti ki "senamm hanım çok korkuyorum birgün beni işten atacaksınız diye" o kadar otoriterdim o kadar işime sahip çıkardım o kadar kalifiye bir personeldim bunları neden mi yazıyorum? beni o kadar ezdi o kadar sindirdi o kadar hiçleştirdi ki şimdi ben biriyle konuşurken korkudan titriyorum. içimde hep hiç olduğum değersiz aşağılık olduğum yalancı akılsız olduğum duygularıyla envai çeşit takıntılarla evhamlarla yaşamaya çalışıyorum yaşamak dedim de bana kalsa heveslisi değilim ama iki yavrum iki dünya güzeli kızım var yaşam sebebim hamdolsun sabahları uyanmak bana acı veriyor terapi aldım ilaç kullandım yarım bıraktım kilo aldım bir kısırdöngü içinde bocalayıp duruyorum kızlarımın beni örnek almasını istemiyorum iki tane daha benden olsun istemiyorum ben böyle değildim nişanlandık beni işten çıkardı çok sevdim güvendim hesabını yapmadım hiçbirşeyin. şimdi küçük dağları ben yarattım diye geziyor...en son kurban bayramında izne geldi mübarek bayramı burnumdan getirdi. canı istediğinde sıkıp morarttığı yerlerim iyileşeli ancak bir ay olmuştur. bayram sabahı namaza gitsin istedim diye bana şiddet uyguladı. biliyor ki ben boşanamam sahip çıkacak ailem gidecek yerim yapacak birşeyim yok. evet boşanamam. o kadar hiçim o kadar kendime güvensizim o kadar yapamam ki...yapamam...dün akşam bir akranımın iyi haberlerini aldım gene işle ilgili. rabbim biliyor ya çok sevindim onun için ve çok üzüldüm kendim için:( oturdum öyle ağladım ki ne zamana kadar ömrüm başkalarının iyi haberlerini almakla geçecek? benim hayatımda hiç iyi birşey olmayacak mı? ya kızlarım? onlarda o akranımın çocuklarının iyi haberlerini duyarak mı yaşayacaklar? beni yanlış anlamayın allah rızası için kıskanmıyorum özeniyorum fesatlanmıyorum imreniyorum...ben o kişiden daha başarılı daha hırslıydım bir yanlış evlilikle bu hale geldim....
çok uzun oldu biliyorum ne olur dayanın okuyun... karar almıştım kpss için dersaneye yazıldım eylüldeki sınava hazırlanacaktım fakat dün gece umutsuzluğum depreşti vazgeçtim insan doğuştan gülmezse sonradan gülmüyor...daha iki aylıkken annem babam ayrılmış babaannem tarafından büyütülmüştüm ezilip kakılarak horlanarak...hiç gülmedim ben...evliliğimle yendim sandım makus kaderimi ne çare.......
şimdi ben ne yapacağım? yalvardım olmadı ağladım olmadı sinir krizleri geçirdim hastanelik oldum sövdüm saydım küfrettim dua ettim beddua ettim beni aşağılamaktan bana hakaret etmekten hiçbir zaman vazgecmedi beni nasıl bu hale getirdi ben nasıl toparlanacağım özgüvenim nasıl gelecek kızlarımı nasıl yetiştireceğim allahım ben ne yapacağım okuyan herkesten allah razı olsun. rabbimin rızası için bana yapıcı onarıcı bir akıl verin lütfen lütfen lütfen

bu kaçıncı konum bilmiyorum. dert adamı söyletirmiş. dışarı çıktığım zaman beni hiç tanımayan insanlara derdimi anlatmak istiyorum bazen. belki birşey vardır yapabileceğim bir yol bir çare vardır onlar biliyordur ben bilmiyorumdur diye.....
nasılda severek evlenmiştik... evliliğimin ilk 3.5 yılı peşpeşe doğan yavrularım. hayalini bile kuramadığım mutluluklarım oldu. şimdi de varlığını bile bilmediğim acılarım var...böyle de acı varmıymış diyorum. içim yanıyor ağlayamıyorum bile...ağlamak acılarımın yanında hafif kalıyor...
evliliğimin 3.5 yılı dolduğunda sadece 2 yıllık diye gitti kazakistana merak edenler diğer konularıma bakabilir takrar yazmayacağım. 6 yıl oldu gelmedi. izinlere geldi her defasında daha da değişerek... o bana aşık adam gitti bana düşman adam geldi...dış görünüşümle alaylar etti laflar soktu. her izin dönemini kan kusturarak burnumdan getirdi...bekarken çalışıyordum ben iyi bir işim maaşım vardı kendime güvenim tamdı ben adım atınca yer sallanıyor derdi arkadaşlarım. hiç unutmuyorum birgün patronum demişti ki "senamm hanım çok korkuyorum birgün beni işten atacaksınız diye" o kadar otoriterdim o kadar işime sahip çıkardım o kadar kalifiye bir personeldim bunları neden mi yazıyorum? beni o kadar ezdi o kadar sindirdi o kadar hiçleştirdi ki şimdi ben biriyle konuşurken korkudan titriyorum. içimde hep hiç olduğum değersiz aşağılık olduğum yalancı akılsız olduğum duygularıyla envai çeşit takıntılarla evhamlarla yaşamaya çalışıyorum yaşamak dedim de bana kalsa heveslisi değilim ama iki yavrum iki dünya güzeli kızım var yaşam sebebim hamdolsun sabahları uyanmak bana acı veriyor terapi aldım ilaç kullandım yarım bıraktım kilo aldım bir kısırdöngü içinde bocalayıp duruyorum kızlarımın beni örnek almasını istemiyorum iki tane daha benden olsun istemiyorum ben böyle değildim nişanlandık beni işten çıkardı çok sevdim güvendim hesabını yapmadım hiçbirşeyin. şimdi küçük dağları ben yarattım diye geziyor...en son kurban bayramında izne geldi mübarek bayramı burnumdan getirdi. canı istediğinde sıkıp morarttığı yerlerim iyileşeli ancak bir ay olmuştur. bayram sabahı namaza gitsin istedim diye bana şiddet uyguladı. biliyor ki ben boşanamam sahip çıkacak ailem gidecek yerim yapacak birşeyim yok. evet boşanamam. o kadar hiçim o kadar kendime güvensizim o kadar yapamam ki...yapamam...dün akşam bir akranımın iyi haberlerini aldım gene işle ilgili. rabbim biliyor ya çok sevindim onun için ve çok üzüldüm kendim için:( oturdum öyle ağladım ki ne zamana kadar ömrüm başkalarının iyi haberlerini almakla geçecek? benim hayatımda hiç iyi birşey olmayacak mı? ya kızlarım? onlarda o akranımın çocuklarının iyi haberlerini duyarak mı yaşayacaklar? beni yanlış anlamayın allah rızası için kıskanmıyorum özeniyorum fesatlanmıyorum imreniyorum...ben o kişiden daha başarılı daha hırslıydım bir yanlış evlilikle bu hale geldim....
çok uzun oldu biliyorum ne olur dayanın okuyun... karar almıştım kpss için dersaneye yazıldım eylüldeki sınava hazırlanacaktım fakat dün gece umutsuzluğum depreşti vazgeçtim insan doğuştan gülmezse sonradan gülmüyor...daha iki aylıkken annem babam ayrılmış babaannem tarafından büyütülmüştüm ezilip kakılarak horlanarak...hiç gülmedim ben...evliliğimle yendim sandım makus kaderimi ne çare.......
şimdi ben ne yapacağım? yalvardım olmadı ağladım olmadı sinir krizleri geçirdim hastanelik oldum sövdüm saydım küfrettim dua ettim beddua ettim beni aşağılamaktan bana hakaret etmekten hiçbir zaman vazgecmedi beni nasıl bu hale getirdi ben nasıl toparlanacağım özgüvenim nasıl gelecek kızlarımı nasıl yetiştireceğim allahım ben ne yapacağım okuyan herkesten allah razı olsun. rabbimin rızası için bana yapıcı onarıcı bir akıl verin lütfen lütfen lütfen

canım öncelikle ALLAHIM yardımcın olsun... ALLAHIM her derdin bir dermanını verir ama emin ol zmanı vardır. konuna gelince seninde dedigin gibi eşin senin özgüvenini yitirmene sebeb olmuş. bi silkelen kalk ayaga nedir bu yaa. hiç kimsen olmaya bilir sen varsın en önemlisi sennn. eşin kaybetme korkusu yaşamıyor nasıl olsa gitmez diyor oyüzden bunları yapıyo. sen kendine güvensen istemiyosan istemiyorum seni ben ayaklarımın üstünde durabilirm desen bunlar olmazdı. çok severek evlendik diyosun neden peki bunlar yaşanıyo ?? baştan belliymiş hemen işten çıkarmış. bu erkekler kendi himayesi altına almaya çalışıyolar bizleri özgürlüklerimizi elimizden alıyolar. keşkeler bi insanı devirmeye yeter. şimdi sen neden uyandım nie hala yaşıyorum sorularını soruyosundur kendine. yaşamalısın çocukların için ama kendinide asla ezdirme. bizler anca uzaktan konuşuruz senin derdini anca sen ve ALLAH bilir. eger eşini seviyosan beraber aşın eger sevmiyosan artık kalk ayaklarının üstünde dur. ALMA MAZLUMUN AHINI, ÇIKAR AHESDE AHESDE... derler. eşinde seni üzerek mutlu olacagını sanıyosa yanılıyo er geç bunun hesabını sorar RABBİM. üzme kendini nolur dua et. unutma elini açanı geri çevirmez RABBİM

canım öncelikle ALLAHIM yardımcın olsun... ALLAHIM her derdin bir dermanını verir ama emin ol zmanı vardır. konuna gelince seninde dedigin gibi eşin senin özgüvenini yitirmene sebeb olmuş. bi silkelen kalk ayaga nedir bu yaa. hiç kimsen olmaya bilir sen varsın en önemlisi sennn. eşin kaybetme korkusu yaşamıyor nasıl olsa gitmez diyor oyüzden bunları yapıyo. sen kendine güvensen istemiyosan istemiyorum seni ben ayaklarımın üstünde durabilirm desen bunlar olmazdı. çok severek evlendik diyosun neden peki bunlar yaşanıyo ?? baştan belliymiş hemen işten çıkarmış. bu erkekler kendi himayesi altına almaya çalışıyolar bizleri özgürlüklerimizi elimizden alıyolar. keşkeler bi insanı devirmeye yeter. şimdi sen neden uyandım nie hala yaşıyorum sorularını soruyosundur kendine. yaşamalısın çocukların için ama kendinide asla ezdirme. bizler anca uzaktan konuşuruz senin derdini anca sen ve ALLAH bilir. eger eşini seviyosan beraber aşın eger sevmiyosan artık kalk ayaklarının üstünde dur. ALMA MAZLUMUN AHINI, ÇIKAR AHESDE AHESDE... derler. eşinde seni üzerek mutlu olacagını sanıyosa yanılıyo er geç bunun hesabını sorar RABBİM. üzme kendini nolur dua et. unutma elini açanı geri çevirmez RABBİM
allah razı olsun kardeşim ben bu söylediğiniz gücü kendimde bulamıyorum. bazen değişsin bu gidişat diyorum ama elim kolum kalkmıyor üzerimde tonlarca ağırlık var sanki...bana o kadar empoze etmiş ki yapamazsın başaramazsın diye bende kendime tekrarlıyorum yapamam...başaramam...
kendim için değilse bile kılzarım için bunu yapmak zorundayım biliyorum rabbimden yardım istiyorum....

Canım öncelikle derdi veren Rabb'im dermanı da verir. Niye vazgeçtin KPSS'den... O senin tek çıkış yolun gibi gözüküyor bana. Tamamen özgüvenin kaybolduğu için vazgeçmişsin ama yanlış yapmışsın bence. Bak o sınava hazırlanırken bile nasıl eski haline dönüceksin. Kendin bile şaşırırsın ama en büyük şey umuttur. Umudunu kaybeden insan her şeyini kaybetmiş demektir. Umudunu yitirme dualarını et elbette bir çıkış yolu var sınavlara gir kazanırsın ya kimler kazanıyor o sınavları sen neden yapamayacakmışsın... Eşin hala kazakistanda mı? Benim de halamın kocası rusyaya gittikten sonra çok değişti... Gerçekten de bu yurtdışına gitme mevzusunu her erkek kaldıramıyor yanlış yollara sapıyor. Ekonomik özgürlüğün olunca dimdik durursun hayat karşısında. Nolur vazgeçme...

allah razı olsun kardeşim ben bu söylediğiniz gücü kendimde bulamıyorum. bazen değişsin bu gidişat diyorum ama elim kolum kalkmıyor üzerimde tonlarca ağırlık var sanki...bana o kadar empoze etmiş ki yapamazsın başaramazsın diye bende kendime tekrarlıyorum yapamam...başaramam...
kendim için değilse bile kılzarım için bunu yapmak zorundayım biliyorum rabbimden yardım istiyorum....

canım bak sen de diyosun o söylemiş yapamassın başaramassın die seni düşüren o. şimdi tek başına kalkacaksın ve eşin tekrar geldiginde ona bambaşka biri olarak bakacaksın. eski dimdik duran kendine güveni olan senam gibi bakacaksın. bu dünya böyle geçermi üzülmeyle. ben seni çok iyi anlıyorum . kalkamıyosun o gücü yok etmişsin ama başaracaksın çünkü sen bi annesin . çocukların seni böyle görsün istermisin hayır.. ee ne duruyosun git iş bul. başaracagına eminim... çocukların için barii yap bunu :(:(:(

Canım öncelikle derdi veren Rabb'im dermanı da verir. Niye vazgeçtin KPSS'den... O senin tek çıkış yolun gibi gözüküyor bana. Tamamen özgüvenin kaybolduğu için vazgeçmişsin ama yanlış yapmışsın bence. Bak o sınava hazırlanırken bile nasıl eski haline dönüceksin. Kendin bile şaşırırsın ama en büyük şey umuttur. Umudunu kaybeden insan her şeyini kaybetmiş demektir. Umudunu yitirme dualarını et elbette bir çıkış yolu var sınavlara gir kazanırsın ya kimler kazanıyor o sınavları sen neden yapamayacakmışsın... Eşin hala kazakistanda mı? Benim de halamın kocası rusyaya gittikten sonra çok değişti... Gerçekten de bu yurtdışına gitme mevzusunu her erkek kaldıramıyor yanlış yollara sapıyor. Ekonomik özgürlüğün olunca dimdik durursun hayat karşısında. Nolur vazgeçme...

aynen çok katılıyorum sizeee. ben bile acık ögretim okuyorm suan okumadım die çok üzülüyodum başkalarının yanında ezik gibi kalıyodum ama naptım gittim yazıldım başarcam ben dedim azim ettim . inan arkadaşımızında dedigi gibi o derslere çalışırken bile kendime olan güvenim arttı başarabilirmmm herşeyi demeye başladım. lütfen KPSS bırakmaaa :(

Merhaba,

Yazdiklarinizi dikkatlice okudum..
ve etkilendim konunuzdan, bulundugunuz durumdan anlatis seklinizden...
uzuldum icim burkuldu lakin cok kizdim..
kirici olmak gibi bir derdim yok bu acilariniza karsilik
ustelik alti aylik kizim dizimin dibinde uyurken sizi incitmek gibi bir maksatim olamaz
sadece acinizi hissettirdiniz bu yuzden tepkiliyim ve kiziyorum size !

nasil dermansiz dert olarak gorursunuz derdinizi?
dermani var ama siz kabul etmiyorsunuz! mucizeyi bekliyorsunuz

derdinizi o kadar icten o kadar guzel anlatiyorsunuzki
bos bir insan olmadiginiz belli
ince dusuncelisiniz kizlarinizi dusunuyorsunuz ama bu kadar zavalli olmayin ne olur!
kizlariniz sizin herseyiniz degilmi?
onlarin su an size benzemesini istemiyorsunuz
sizi su anki halinizle ornek almasinlar degilmi?
ornek alinasi bir anne olun
yikilmis duygulari viran olmus bir anne olmayin
kadir kiymet bilmeyen o adami "kimsem" yok diye nasil cekersiniz?
kimsesizmisiniz? Allahiniz yokmu? kizlariniz yokmu? guc alacaginiz?
cahilde degilsiniz
calisma hayatiniz var ustelik cok iyi bir personel olmussunuz
demek potansiyeliniz var
aslinda kisaca basarmak icin herseyiniz var!
hic bir seyiniz olmasa bile iki kiziniz var!!
bosanamam kimsem yok diye acizleri oynamayin lutfen
sonra derdimin dermani yok diye yalan soylemeyin
dermaniniz cok ama siz kabul etmiyorsunuz

Merhaba,

Yazdiklarinizi dikkatlice okudum..
ve etkilendim konunuzdan, bulundugunuz durumdan anlatis seklinizden...
uzuldum icim burkuldu lakin cok kizdim..
kirici olmak gibi bir derdim yok bu acilariniza karsilik
ustelik alti aylik kizim dizimin dibinde uyurken sizi incitmek gibi bir maksatim olamaz
sadece acinizi hissettirdiniz bu yuzden tepkiliyim ve kiziyorum size !

nasil dermansiz dert olarak gorursunuz derdinizi?
dermani var ama siz kabul etmiyorsunuz! mucizeyi bekliyorsunuz

derdinizi o kadar icten o kadar guzel anlatiyorsunuzki
bos bir insan olmadiginiz belli
ince dusuncelisiniz kizlarinizi dusunuyorsunuz ama bu kadar zavalli olmayin ne olur!
kizlariniz sizin herseyiniz degilmi?
onlarin su an size benzemesini istemiyorsunuz
sizi su anki halinizle ornek almasinlar degilmi?
ornek alinasi bir anne olun
yikilmis duygulari viran olmus bir anne olmayin
kadir kiymet bilmeyen o adami "kimsem" yok diye nasil cekersiniz?
kimsesizmisiniz? Allahiniz yokmu? kizlariniz yokmu? guc alacaginiz?
cahilde degilsiniz
calisma hayatiniz var ustelik cok iyi bir personel olmussunuz
demek potansiyeliniz var
aslinda kisaca basarmak icin herseyiniz var!
hic bir seyiniz olmasa bile iki kiziniz var!!
bosanamam kimsem yok diye acizleri oynamayin lutfen
sonra derdimin dermani yok diye yalan soylemeyin
dermaniniz cok ama siz kabul etmiyorsunuz

üzerimde bir dünya umutsuzluk istikrarsız bir hayat yarım kalan başlangıçlarım var. diyete başladım tamamlayamadım spora başladım yarım bıraktım terapiye başladım yarım bıraktım bir ilacı bile düzenli kullanamıyorum. bugün karar alıp yarın uygulamıyorum bir kısırdöngü içersinde bocalayıp duruyorum. belki bir başkası benim anlattıklarımı anlatsa bende ona çok güzel akıllar verirdim neler söylerdim ama terzi kendi söküğünü dikemiyor :( yapılması gerekenleri biliyorum ama uygulamaya geçemiyorum hayata geçiremiyorum kızlarım..onlar hayatımın anlamı canımın canı o kadar anlıyorlar ki herşeyi biri 9 diğeri 6 yaşında onları o kadar zor büyüttüm ki.....

sen çok güçlü bir kadınsın. bir kere annesin. iki tane yavru sana muhtaç. onlar için dimdik ayakta duracaksın. şu anda böyle hissetmenin sebebi çok üzgün olman. ama sende güçlü olma potansiyeli var. düzeleceksin inanıyorum. kocan kazakistandan sadece senede 1 mi geliyor.

canım Allah sana güç versin
umarım hayatını istediğin gibi şekillendirir ve mutlu olursun
eşin ne iş yapıyor?yani bu kadar uzun süre kalmasını gerektiren iş nedir böyle?

sen çok güçlü bir kadınsın. bir kere annesin. iki tane yavru sana muhtaç. onlar için dimdik ayakta duracaksın. şu anda böyle hissetmenin sebebi çok üzgün olman. ama sende güçlü olma potansiyeli var. düzeleceksin inanıyorum. kocan kazakistandan sadece senede 1 mi geliyor.
sağolun teşekkür ederim keşke bende sizin söylediklerinize inanabilsem algılasam toparlansam...ama buraya yazılanları tekrar tekrar okuyorum bana iyi geliyor. yapabilirsin başarabilirsinleri duymayalı çok oldu:( eşim önceden 6 ayda bir geliyordu ama şimdi 10 ayı buluyor bazen gelmiyor bile yönetici konumuna geldi orda hırs yaptı ve yükseldi o kadar havalandı ki etrafındaki herkes aptal ve gereksiz ama o mükemmel dörtdörtlük ona göre...ne zaman istese gelebilir bunu biliyorum istemediği için gelmiyor kaldı ki gelmesi zaten bir felaket çünkü geldiği zaman ben gidecek diye gün sayıyorum bana cehennemi yaşatıyor...son 2 iznimizde ise annesini de çağırdı 2 senedir kayınvalidemle geçiriyoruz izinlerimizi.

canım Allah sana güç versin
umarım hayatını istediğin gibi şekillendirir ve mutlu olursun
eşin ne iş yapıyor?yani bu kadar uzun süre kalmasını gerektiren iş nedir böyle?
sağol canım rabbim razı olsun kendisi inşaat sektöründe. orası yeni yeni gelişen bir memleket ve sürekli yeni şantiyeler kuruluyor. istese bugün döner kalması kendi tercihi...

sağolun teşekkür ederim keşke bende sizin söylediklerinize inanabilsem algılasam toparlansam...ama buraya yazılanları tekrar tekrar okuyorum bana iyi geliyor. yapabilirsin başarabilirsinleri duymayalı çok oldu:( eşim önceden 6 ayda bir geliyordu ama şimdi 10 ayı buluyor bazen gelmiyor bile yönetici konumuna geldi orda hırs yaptı ve yükseldi o kadar havalandı ki etrafındaki herkes aptal ve gereksiz ama o mükemmel dörtdörtlük ona göre...ne zaman istese gelebilir bunu biliyorum istemediği için gelmiyor kaldı ki gelmesi zaten bir felaket çünkü geldiği zaman ben gidecek diye gün sayıyorum bana cehennemi yaşatıyor...son 2 iznimizde ise annesini de çağırdı 2 senedir kayınvalidemle geçiriyoruz izinlerimizi.
Eşin fazla havalanmış yalnız Allahtan büyük kimse yok. peki eve iyi para gönderiyor mu? ihtiyaçlarınızı karşılıyor mu?

Eşin fazla havalanmış yalnız Allahtan büyük kimse yok. peki eve iyi para gönderiyor mu? ihtiyaçlarınızı karşılıyor mu?
bunu söylemek çok zor rabbim günah yazmasın ama o allahı unutmuş maalesef. yaşadığı o yerde ya onu sürekli pohpohlayan sensin diyen biri var yada dünyayı ordan ibaret sanıyor zaten onun dünyası orası olmuş ki buraya dönmek istemiyor 15 gün izne gelse ben 15 bin defa ağlıyorum..........her zaman gelmiyor maaş ama hamdolsun muhtaclığımız yok. idare edebiliyorum zaten onunda kendini dörtdörtlük görmesi üstün gelmesi bundan malum geçimimizi sağlıyor. sürekli bizim için orda olduğunu söyler halbuki bizim için burda olmalı değil mi...el ele verip kızlarımızı büyütmeliyiz. az yesek öz yesek el ele versek......ne mümkün.....

Allah yardımcın olsun kpss ye hazırlan bır taraftan harıl harıl iş ara bence bu kısır döngüden kurtulmanın baska yolu yok

yazan ve yazacak olan herkese teşekkürler her fikre açığım şuan çıkmam gerek kızlarımla ilgilenmeliyim ama yine girip bakacağım inşallah hayırlı geceler dilerim

ne kadar çaresiz hissettiğini anlayabiliyorum. keşke sana çareler sıralayabilseydim şu anda. ama söyleyecek birşeyim varki o da benim sahip olabilmek için çok şeyi göze alabileceğim 2 tane evlat. ne olur toparlan. sakın onları da kendinide küçük görme. çok şey var yaşayacağınız daha güzel şeyler. ne yaparsan onlar için yapacaksın. o yüzdeen bir an önce ayağa kalkıp kendine güvenini tekrar kazanmalısın. öğrenmenin okumanın yaşı yok. ben 30 yaşındayım hala okuyorum. çok kolay değil ama olmayacak hiçbirşey yok hayatta. isstediğim herşeye geç sahip oldum. tıpkı senin sahip olduğun ama benim gibi birçok insana henüz nasip olmayan evlat sevigsi gibi. asla pes etme. kocan aslında asla şaşırmadım. çok duydum böyle hikayeler. birgün deileler gibi severek evlendiğim eşim aynı şeyi yapsa onada şaşırmam. insanlar tamahkar ve bencil çünkü. önce kendin sonra çocukların seni ayakta tutmaya yeter. gerisi hikaye

okurken çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun. Ama unutma herşey senin elinde. mutsuzsan ve artık eşini sevmiyorsan ayrıl. nereye kadr.. olan sana oluyor. çocuklarında bundan kat ve kat etkileniyor. ne güzel dha önce çalışmışsın. şimdi de yapabilirsin.

aynen çok katılıyorum sizeee. ben bile acık ögretim okuyorm suan okumadım die çok üzülüyodum başkalarının yanında ezik gibi kalıyodum ama naptım gittim yazıldım başarcam ben dedim azim ettim . inan arkadaşımızında dedigi gibi o derslere çalışırken bile kendime olan güvenim arttı başarabilirmmm herşeyi demeye başladım. lütfen KPSS bırakmaaa :(

Canım benim ya ne güzel yapmışsın başkaları nasıl başarıyorsa biz de öyle başaracağız ben çabalayan insanlara çok imrenirim herzaman eminim konu sahibi de başarıcak çünkü o güçlü bir kadın hem de 2 tane dünyalar güzeli kızı varmış sadece biraz zamana ihtiyacı var eminim başarıcak.

öncelikle Allah yardımcın olsun...dünyalar güzeli iki tane yavrun varmış..Allah sana bağışlasın onları..Ve senin kaderini kızlarına yazmasın inşallah..kızların için dimdik ayaklarının üstünde olmalısın..Kpss sınavı için hazırlanmaya devam et..Hiçbişey senden daha kıymetli deil..hiçbişeyin senin ve kızlarının geleceğini etkilemesine izin verme..Eşine gelince de duyma,görme...senin özgüvenini bu şekilde sıfıra indirmeye çalışmış ,başarılı da olmuş..onu mutlu etme...yine kendinden emin yürü..yine yolunda devam et...çocukların en önemlisi kendin için yap bunu..
ayrılamam diye düşünme..Benim annem 40 yaşından sonra elinde hiçbir mesleği olmadığı halde babamı terketti...hiçbi güvencesi yoktu ama çok şükür ne aç kaldık ne de açık...keşke diyorum mutsuz bir yuvada ( yuva demeye bin şahit ister gerçi ) yaşamaktansa seneler önce ayrlsalarmış..emin ol çocukların da sana bunu söyleyecekler...oyle bir evde yaşamaktansa huzurlu bir yuva paradan ,puldan kısacası herşeyden daha önemli...

tekrar Allah yardımcın olsun..

Back