selam kızlar,
bende çeyiz hazırlığına başladım,fritöz,tost makinası ,blendar,mikser motfak robotu v.s. bi ton alıncak küçük ev aleti var tecrübeli olana rakadaşalr fikir verebilir misiniz?kullananlar hangi markanın hangi ürünü iyi diye şimdiden teşekkürlerropuyorumnanaktan
öncelikle şunu söyleyeyim küçük mutfak aletlerinden tost makinesi,fritöz,çaycı(kettle olarakta kullanılıyor daha avantajlı) birde blender ve rondo al mutfak robotuna inan gerek yok hem dolu yer kaplıyor hemde kullanılmıyor bunlarıda tefalden düşünebilirsin
öncelikle şunu söyleyeyim küçük mutfak aletlerinden tost makinesi,fritöz,çaycı(kettle olarakta kullanılıyor daha avantajlı) birde blender ve rondo al mutfak robotuna inan gerek yok hem dolu yer kaplıyor hemde kullanılmıyor bunlarıda tefalden düşünebilirsin
çaycı aldım simbonun tefalden ütü düşünüyorum dediğin gibi mutfak roboru çok yer kaplar birde ben polis eşi olucam gittiğim yerler kim bilir nasıl olacak onuda düşüünmem lazım çok teşekkür ederim
Benim de tost makinasına ihtiyacım var annem yıllardır Arzum kullanıyor çok da memnun sanırım ben de aynısından alacağım.
Ayrıca You_know çok haklı mutfak robotu fazla gereksiz bir alet. Mikser ve rondo setler var onlardan alırsan işini görür ben öyle yaptım. Henüz kullanmadım gerçi ama kime sorsam mutfak robotunun gereksiz olmasından ve boşuna yer kaplamasından bahsediyor.
şahsen ben katılmıyorum mutfak robotunu hantal bişey alırsan tabiki kullanamassın ve fazla yer kaplar..tefal smart ya da arzum robby çok güzel ben inceledim galiba tefal smart alıcam hem fazla yer kaplamıyor hem de işlevi çok...sol tarafında meşrubat karıştırıcı sürahisi vr at içine kek malzemelerini kapat kapaığını çırpıyor 10 dk da sana sadece tepsiye dökmek kalıyor..ayrıca ev tarhanası falan yapmak için çok ideal fındık fıstık çekmek için robot mutlaka lazım pasta börek çörek çok seven ve yapan birisi olduğum için mutfak robotu olmazsa olmaz fikrindeyim...
el belender ında SİNBO
mutfak robotunda tefel smart ya da ARZUM ROBBY
tost makinesi SİNBO( gümüş renkli olan)
ütü TEFAL
mikser de FELİX SILVER
şarjlı el süpürgesınde SINBO( bunun altından mavi ışık veren bir modeli vr çubuğuyla da kullanılıyor el süpürgesı olarak da )
mutfak robotunun çok gereksiz parçası var hepsini kullanıyormusunuz valla ben iyiki almamışım mikserim rondom blendırım var 1 senedir evliyim bunlardan baska bişiye ihtiyacta duymadım rondoda hem kek malzemesi karıştırıp hemde bişiler parçalayabiliyorum
ben altı senelik evliyim mutfak robotu annemde var sadece bir ikikere kullanılmıştır
bende 3 lü setlerden var daha kullanışlı ve pratik temizliğide kolay bendeki arzum
tost makinasını benim tavsiyem küçük bişey alın fazla yer kaplamasın
benimki şu büyük ızgara filan yapılanlardan kaçkere ızgara yaptın diye sorsanız hatırlamam bile
fritöz benimki tefal yağı süzenlerden ay oda büyük tek güzelliği at bılaşık makinasına yıkansın
bana sorarsanız özelikle kiracıysanız ne kadar az eşya okadar rahatlık alıcağınız eşyalar fazla yer kaplamasın evlerin mutfakları ufacık zaten nereye neyi koyacam diye şaşar kalırsınız sonra
arkadaşalr çok sağolun bende yer kaplamayan kullanışlı olanlardan yanayım ama haftasonu halam annemi aramış neyi eksik diye sormuş annemde saymış arzumun mutfak robotunu alıp gelmişl bi ton şey yapıyor iki karış kadatr yer kaplıyor,bende dedim mutfak robotuistemiyordum ben pratik 3'lü set istiyorum dedim hediye gelmiş dedi söylenmez dedi,nilşanlıma dedim oda kalp kırma kullanamazsan evlenince alırız dedi dert etme dedi yani anlıcanız mutfak robotum var artık benim