Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ailem onlarsız bir hayat düşünemiyorum
,ay bide sakıza bağımlıyım mutlaka her gün çiğneyeceğim.
bide internete bağımlıyım ,
bide temizliğe bağımlıyım,
çi ko la taaa ya ay yine canım çekti valla,
bide nescafe ye bağımlıyım ...
ay bi aileme bağımlıyım demiştim ama ,diğerleride vazgeçilmezlerim arasında dır))-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Sigara seçeneğini işaretledim ama anketteki seçeneklerden birkaçına bağımlıyım,aileme,çaya ve sigaraya,yemekle pek aram yoktur olmasa olur:roflol:temizimdir ama titiz değilimdir:1closedeyes:internete de KK yüzünden bağımlıyım:enbuyukkk:
eşim ve çocuklarım diyebilirim hayatımda her şeye yer var aile,ar,net kendime zaman ayırma ,ama hiç biri sevdiklerime olan bağlılığımın önüne geçemez...
aileme bağımlı durumdayım ama buna daha çok bağlılık denmeli. bunun dışında kahve ve internet diyebilirim. gerçi internete girmesem de bir şey olmaz ama kahve içmeyince başım ağrıyor
ama sigara, yemek yada internet gibi seçeneklere aileyi katman çok saçma olmuş bence..
ne alaka yanii..
aile başka birşey,bunlarla aynı safhaya bile konulmaz..
yazmadan geçemedim kusura bakma..