Yeşil pasaportla piramitleri gezmeyi çok istiyorduk biz de çocuklarla ama şimdilik rafa kalktı.Balkanları baştan başa gezdim , yılbaşı zamanı tekrar gideceğim. Totonuz donar ama olsun diyorsanız bence tercih edilebilir . Oldukça güzel yerler.
Mısır da vizesiz olan kısmı zaten sharm el sheik bölgesi. Muhtemelen oraya gidersiniz, mısır karissa da oraya bir şey olmazoldukça güneyde, savaş çıksa bile savaş oraya sicrayasiya siz çoktan dönersiniz:))
Kayinvalidemin olmadi her yer.. hwhahaMısır tatili mi Balkan turu mu ?
Kasım sonu aralık başı düşünüyoruz
Mısırın savaşa dahil olma durumu var.
Balkanlarda ise hava kötü.
Hangisini tercih edersiniz ?
Daha önce Balkan turuna giden var mı tecrübelerini paylaşabilir mi?
Bence balkanlar. Arap görmek istiyorsanız o kadar para vermeyin İstanbul Fatih’te uygun fiyata oteller var
Ben de unutamıyorum ama dünyanın en iyi dalış merkezlerinden birine gidilir de nasıl yüzülmezz :)Mısır'a giderseniz yüzmeyin lütfen orada yüzen bir turisti köpekbalığı kapmıştı hala unutamıyorum.
Olumsuz yorum yapan da çok fazla gidersek beklentimi çok yüksek tutarak gitmeyecektim. Yemekler ve insanlar konusunda olumsuz çok şey okudum. Pazarlık, hırsızlık, yemekleri beğenmeme her yerin kötü kokmasından vs yakınıyordu gidenler.Mısır'da deniz tatiline gittik biz bu sene ama memnun kalmadım. evet ucuzdu ama balkan turunu tercih ederim. hem gezilecek çok daha güzel yerler var. güzel yemekler var. eğlence var.
Kahire’ye 1 gün gideriz diğer günler için dediğiniz gibi sharm el şeyhte kalmayı düşünmüştükBalkanları baştan başa gezdim , yılbaşı zamanı tekrar gideceğim. Totonuz donar ama olsun diyorsanız bence tercih edilebilir . Oldukça güzel yerler.
Mısır da vizesiz olan kısmı zaten sharm el sheik bölgesi. Muhtemelen oraya gidersiniz, mısır karissa da oraya bir şey olmazoldukça güneyde, savaş çıksa bile savaş oraya sicrayasiya siz çoktan dönersiniz:))
Bulamadık sahiden :) var mı öneriniz ?Ayy her ikisi de değil yahu gezecek başka yer bulamadınız mı?
Hava durumuna baktınız mı ? Ya da gidenlerin yorumlarına ? Çok soğuk olursa keyifli geçmez mi acaba. Her zaman gitme imkanı olan yerler değil insan doğru zamanda keyiflice gitmek istiyor hava da önemliOcak ayında avrupaya gideceğiz:)
Mısırı biz de düşündük vazgeçtik oteller iyi değil ve pismiş dediler, çocuklar büyümeden denemekten vazgeçtik
Avrupa soğuk da olsa gidicez:)