Başka yerimiz yok açıkçası millet köşe bırakıldı takım satıldı der çekincesi de yaşıyorum yoksa hiç düşünmemBen L koltuğu daha çok seviyorum nitekim evimdeki de öyle. Siz de köşe takımında daha çok vakit geçirdiğinizi, onu sevdiğinizi yazmışsınız. Ben olsam salon takımını elden çıkarırdım. Koyacak başka bir yer varsa orda değerlendirilebilir. Bu da başka bir seçenek. Ama ille satılacaksa onu satın bence
Çocuklar da köşe kalsın diyorEşimde bende beğenmediysek isterse dün alınmış olsun salonu satardım.
Sonuçta insan kendini rahat ve mutlu hissettiği ortamda yaşamalı.
Madem köşeyi seviyorsunuz köşe kalsın.
Çocuklar hangisini seçiyor?
Aynen öyle.Önemli olan sizin hangisini sevdiğiniz, insanları boşverin. günümüzde salon ve oturma odası gibi kavramlar da pek kalmadı. 1 tane olsun yeter. ben olsam hangisini seviyorsam onu tutardımm
Ne kadar etkilenseler de sevmedikleri bir şeyi söylemiyorlardır.Çocuklar da köşe kalsın diyor
Açılıyor bi kısmı.Açıyoruz onu film günü yapıyoruz cuma cumartesi günleri,mutluluktan uçuyorlar.
Diğer takım da herkes ayrı gayrı oturuyor kendi evimde değilmişim gibi bi his oluşuyor
Onlar da bilmiyorum benden mi etkileniyor ne onlar da öyle söylüyor
Yatakları var tabii ki ama odalarında adım atacak yer yok sadece uykuya gidiyorlar oraya o yüzden masa da aldık yataklarla masayla beraber daha geniş odaya geçecekler.ben anlamadim 8 sene nerede yatti ki cocuklar?
Evet o film gününü iple çekiyorlar en çokta koltuğu açıp dizimize uzanma kısmına bayılıyorlar eminimNe kadar etkilenseler de sevmedikleri bir şeyi söylemiyorlardır.
Siz de bizim gibi film günü yapıyormuşsunuz
Ay bizim de öyle oluyor film günü evde bir çoşku. Kanepe açılır herkes iç içe girer 1 koltukta film seyrederiz sanki evde yer kalmadıEvet o film gününü iple çekiyorlar en çokta koltuğu açıp dizimize uzanma kısmına bayılıyorlar eminimsanki evin bi ferdi gidecek gibi de gelir sanırım onu satsam
Millet yaşamıyor ki o evde siz yaşıyorsunuz. Onun bunun lafına bakmayın. Bakılacak olsa kimse istediğini yapamazdı. Siz ne istiyorsunuz önemli olan bu. Yoksa millet susmaz her haltı konuşurlar. Laf edenlere paşa gönlüm öyle istedi dersinizBaşka yerimiz yok açıkçası millet köşe bırakıldı takım satıldı der çekincesi de yaşıyorum yoksa hiç düşünmem
Öyle yapacağım sanırımMillet yaşamıyor ki o evde siz yaşıyorsunuz. Onun bunun lafına bakmayın. Bakılacak olsa kimse istediğini yapamazdı. Siz ne istiyorsunuz önemli olan bu. Yoksa millet susmaz her haltı konuşurlar. Laf edenlere paşa gönlüm öyle istedi dersiniz
Yani açıkçası ikisi de demode ama yenisini Şuan alamamBeğenmediğiniz hangisiyse onu satın tabi ki
Ben kullanmadığımı satardım açıkçasıMerhaba hanımlar lütfen gören herkes fikrini belirtisin
Benim ikiz kızlarım var ve artık bi odaları olmalı dedik,2.sınıflar bi düzenleri yok,mutfak masasında ders çalışıyorlardı.
Neyse masa yaptırdık iki odamız var onlara verebileceğimiz biri salon takımı içinde birinde de l takım var.L takımı 15yıllık ama bi kere döşemelerini değiştirdik çok temiz sağlam kullanışlı,ailece onda oturmayı vakit geçirmeyi daha çok seviyoruz..salon takımı da 9yıllık yeni sayılır pek oturmadık orda ama pek rahat değil kullanımı zor rengi oturuşu vs belki de sadece yaz ayları orda oturduk alışamadık..
Şimdi siz olsanız hangisini iptal ederdiniz ?
İkisini de bi siteye koydum satılsın diye herkes köşeyi soruyor ama eşimin de gönlü salon takımının satılmasından yana…
Biri bana sorsa “deli misin salon takımı satılır mı derim” ancak dediğim gibi pek rahat değil sırt kısmı fazla eğimli rengi çok açık.
Siz siz olsanız ne yapardınız ?
Salon takımı 4parça krem rengi daha yeni15yazdım
Köşe takımı gri 15 yazdım herkes köşeyi sorup almak istiyor
Eşya kullanılmak içindir. Siz hangisini kullanmayı seviyorsanız o kalsın tabi ki. L koltuğu seviyormuşsunuz diğerini satınMerhaba hanımlar lütfen gören herkes fikrini belirtisin
Benim ikiz kızlarım var ve artık bi odaları olmalı dedik,2.sınıflar bi düzenleri yok,mutfak masasında ders çalışıyorlardı.
Neyse masa yaptırdık iki odamız var onlara verebileceğimiz biri salon takımı içinde birinde de l takım var.L takımı 15yıllık ama bi kere döşemelerini değiştirdik çok temiz sağlam kullanışlı,ailece onda oturmayı vakit geçirmeyi daha çok seviyoruz..salon takımı da 9yıllık yeni sayılır pek oturmadık orda ama pek rahat değil kullanımı zor rengi oturuşu vs belki de sadece yaz ayları orda oturduk alışamadık..
Şimdi siz olsanız hangisini iptal ederdiniz ?
İkisini de bi siteye koydum satılsın diye herkes köşeyi soruyor ama eşimin de gönlü salon takımının satılmasından yana…
Biri bana sorsa “deli misin salon takımı satılır mı derim” ancak dediğim gibi pek rahat değil sırt kısmı fazla eğimli rengi çok açık.
Siz siz olsanız ne yapardınız ?
Salon takımı 4parça krem rengi daha yeni15yazdım
Köşe takımı gri 15 yazdım herkes köşeyi sorup almak istiyor
Kullanmadığım sevemedim salın takımıBen kullanmadığımı satardım açıkçası
İkisinin de fotoğrafını atıyorum şuraya öyle tekrar yorum alabilir miyim lütfenEşya kullanılmak içindir. Siz hangisini kullanmayı seviyorsanız o kalsın tabi ki. L koltuğu seviyormuşsunuz diğerini satın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?