• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hangisini içmeyi tercih edersiniz?

Hangisini içmeyi tercih edersiniz?

• Ankete Katılan
    148
  • Anket Kapalı .
cay.jpg
ÇAY

Çaydan nefret ederim...
Kahveyi de çok sevmem ama içerim bazen...

kahveeeeeeeeee. her türlüsüne hayır demem. şekersiz granül kahveye bayılırım. orta şekerli köpüklü Türk Kahvesi olmazsa olmaz. yeni bi kahve çıksa denemezsem aklım kalır. hatta sadece kuru kahve satan dükkanlar vardır oraya gidip taze kavrulmuş çektiririm ve çekirdek halinde alırım( kavrulmuş olcak) çıtır çıtır yerim. yani ben tam bir kahve sevdalısıyım

benden daha sıkı içici yokmuş ya.çünkü çaysız da kahvesizde yaşayamam.sabah ilk işim çay yapmaktır.koskoca 3 kupa çay içerim şekersiz.saat 11 gibi şekersiz bir nescafe.öğlen birşey atıştırdıktan sonra hemen tekrar çay.araya bir türk kahvesi sıkıştırırım.
akşam yemekten sonra yine çay....
ya yuh bana ne çok içiyomuşum yazınca anladım..

benden daha sıkı içici yokmuş ya.çünkü çaysız da kahvesizde yaşayamam.sabah ilk işim çay yapmaktır.koskoca 3 kupa çay içerim şekersiz.saat 11 gibi şekersiz bir nescafe.öğlen birşey atıştırdıktan sonra hemen tekrar çay.araya bir türk kahvesi sıkıştırırım.
akşam yemekten sonra yine çay....
ya yuh bana ne çok içiyomuşum yazınca anladım..

ben varım sabah kendime bir çaydanlık çay demlerim akşama kadar içerim arada 3ü bir arada akşam eşimle birlikte çay içmeden duramıyorum bi ögün atlarssam çok fena oluyorum çocukluktan böyleymişim ben küçükken içmesin diye sıcak demli çayları koyarlarmış yine içermişim bida istermişimkaydirigubbakcemile3

ikimize de afiyet olsun o zaman,içelim güzelleşelim...kaydirigubbakcemile2

Back