hangisi

Kralice162836373827

Kocasını çoooooook seviyooo
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
121
33
13
28
merhaba bu aralar bı rahsizligimdan dolayı psikolojik olarak çok yoruldum bide eşimle tanışma yıl dönümümuz yaklasiyo eşim böyle günlere çok değer verir Ee mecburen hediye almam gerek ama çok kararsız kaldım şimdi aklımda 2 hatta 3 hediye var 1. Bluetooth hoparlör (bilmeyenler için elde taşınabilir şık görünümlü genelde arabalarda kullanılan hoparlör ) bu hediyemi tercih etme sebebim arabanızın teyp'ı bozuldu ve eşim müzik dinleyerek araba kullanmayı çok sever 2. saat eşim pek saat kullanmaz ama aksesuar olarak bazı günlerde takiyo 3. tesbih eşim tam bi tesbih hastası kullanmaz ama cekmecesinde saklar (bu hediyeyi daha önce doğum gününde almıştım o yüzden seçenek olarak gormesenizde olur değerlendirin sadece) yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Bluetooth hoparlör ihtiyacı da varmış madem kullanacağı bişey olur .saati var galiba , tesbihi de almışsınız yine de siz bilirsiniz geçmiş olsun ve nice beraber yıllara inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…