• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hangisi tüylerinizi diken diken eder?

Hangisi sinirinizi bozp,tüylerinizi diken diken eder?

• Ankete Katılan
    152
tırnakla çıkartılan sesler.mesela kara tahtada tebeşirle yazarken tebeşir kayar ya işte tüylerimden diken diken mi oldum ne.....

Birinin beni dürtmesi..bütün sinirlerim tepeme çıkar,dişlerimi ,yumruklarımı sıkarım..hatta dönüp bi tane yapıştırabilirim..takıntı boyutunda biraz dürtülmek bende..

poşet sesi ve söylediğim bir şey iki kere tekrarlatılıncada illet olurum:oklava:

evet yemek yerken çatal ve kaşık dişlere çarpar ya içimden bişey kopıyo sanki :kızgın: bide eşimin dişlerinin gıcırdaması Allahtan bayadır duymuyorum onu.

newlife benide kaynanam onunda alışkanlığı napsın bi vuruyo gülerken ama bende ona bi vuruyorum kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:mymeka:

toplu taşıma araçlarında bayanları taciz etmeye kalkışan aptal tipler!!!!!!!!:oklava: sinirim hiçbişeye bu kadar bozulmaz ve gerilmem inanın

diş gıcırdaması ve tırnakla duvarı cart diye çizmek veee üst komşularımın üstümde tepinmesi:delphin:

ben tırnakla çıkartılan sesleri duyunca çok kötü olurum.mesela kara tahtada tebeşirle yazarken tebeşir kayar yada bayan hocanın tırnakları uzundur,tahtaya yazı yazarken çizer.:kızgın:

aynen katılıyorum.özellikle tebeşirin kaypda tahtaya cizip ses cıkarması..yada tahtayı silmek için kullanılan silginin süngerinin cıkmış olması ve silince cıkardıgı ses-tatlicadiarzu-

Back