Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bunlardan hiç biri.
şu toplu taşıma araçlarındaki bebek ağlaması olayına bir sürü kişi mırın kırın eder ama ben hiç kızmıyorum. ne yapsın kadın ya da adam çocuğu ağlıyor başkalarını rahatsız eder diye otobüse binübüse binmesin mi? yada taksiyle mi gitsin mesela hastaneye.
ben tırnakla çıkartılan sesleri duyunca çok kötü olurum.mesela kara tahtada tebeşirle yazarken tebeşir kayar yada bayan hocanın tırnakları uzundur,tahtaya yazı yazarken çizer.
kaynanamın sesini duyduğum zaman tüylerim tiken tiken oluyor.2 senede anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.evliliğim ve kocamla aram mafoldu. kapı cızırtısı yağ dökünce geçer ama insanın ruhundaki rahatsızlık gidermi bilmemmm...klava:
toplu taşıma araçlarında yaşlılara hiç aldırmadan çocuğunu yanındaki yere rahatlıkla oturtup ve sanki bişey yokmuş gibi davranan annenelere veee erkeklerin yanında ya da karşısında bir bayan oturup oturmamasına aldırmadan rahatça sanki kahvehanede oturup gibi yayılmalarına sinir olurum!!klava: