• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hangisi tüylerinizi diken diken eder?

Hangisi sinirinizi bozp,tüylerinizi diken diken eder?

• Ankete Katılan
    152
bunlardan hiç biri.
şu toplu taşıma araçlarındaki bebek ağlaması olayına bir sürü kişi mırın kırın eder ama ben hiç kızmıyorum. ne yapsın kadın ya da adam çocuğu ağlıyor başkalarını rahatsız eder diye otobüse binübüse binmesin mi? yada taksiyle mi gitsin mesela hastaneye.

gece üst komşumun yatak odasın da tv yi açıp benim uyumamı engellemesi. .... ve maalesef bunu nerdeyse her gece yaşıyorum.

ben tırnakla çıkartılan sesleri duyunca çok kötü olurum.mesela kara tahtada tebeşirle yazarken tebeşir kayar yada bayan hocanın tırnakları uzundur,tahtaya yazı yazarken çizer.:kızgın:

ay şu tırnakla çıkarılan ses var ya bak aklıma gelince bile içim bir tuhaf oldukafamçokkarıştı

kaynanamın sesini duyduğum zaman tüylerim tiken tiken oluyor.2 senede anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.evliliğim ve kocamla aram mafoldu. kapı cızırtısı yağ dökünce geçer ama insanın ruhundaki rahatsızlık gidermi bilmemmm...:oklava:

toplu taşıma araçlarında yaşlılara hiç aldırmadan çocuğunu yanındaki yere rahatlıkla oturtup ve sanki bişey yokmuş gibi davranan annenelere veee erkeklerin yanında ya da karşısında bir bayan oturup oturmamasına aldırmadan rahatça sanki kahvehanede oturup gibi yayılmalarına sinir olurum!!:oklava:

Tırnakla duvarı caarrrtt diye çizmek
bide köpükler varya onu yere veya duvara sürtmek
öldürür beni

Tırnakla duvarı caarrrtt diye çizmek, çatal ve bıçağın tabağa sürtüldüğünde çıkan ses...:kızgın:

tırnakla biyerleri cırmak ve tebeşirle tahtaya yapılıp çıkan gıcırtı ifade edebilmişimdir inşallah

tırnakla duvarı caaaart diye çizmek ve balonun çıkarttığı tuhaf ses:oklava:

Şeftali Ve Kayısıya Dokunamıyorum kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Back