• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangisi sizce?

yasevmin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2008
130
1
316
46
arkadaşlar hala bulamadım salonuma tül. gezmedik yer de bırakmadım:( uzun ve pileli olacak tüllerim. sizce bunlardan hangisi daha güzel olur? birde salonumda siyah mobilya ve açık renk koltuklarım var sizce kanat yaptırırsam hangirenk yaptırmalıyım. koltuğun fotoğrafını göndereyim görmeniz açısından ama taşındığımız için karışık ortalık

Eklentiler

• $IMG3016A.webp
    $IMG3016A.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 58
  • $IMG2814A.webp
    $IMG2814A.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 61
  • $IMG2812A.webp
    $IMG2812A.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG2813A.webp
    $IMG2813A.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 68
  • $IMG3023A.webp
    $IMG3023A.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 52
bunlarda diğer fotoğralar

Eklentiler

• $IMG3024A.webp
    $IMG3024A.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG3025A.webp
    $IMG3025A.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 56
  • $IMG3005A.webp
    $IMG3005A.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 63
bunlarda aynı tüller ama farklı fotoğraflar. hadi kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

Eklentiler

• $IMG2746A.webp
    $IMG2746A.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 57
  • $IMG2749A.webp
    $IMG2749A.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 59
  • $IMG3021A.webp
    $IMG3021A.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 51
bence tullerin cok guzel,uzun ve pileli olmasi cok yakisir diye dusunuyorum ve kanatta ayri hava katar,,ama mesela yullun ile ayni tonlarda icinde siyahi olan bi kanat olabilir,benim fikrim,huzurlu mutlu gecim dilerim canima.s.

teşekkür ederim canım hangi tül daha güzel. ben karar veremedim hangisini yaptırayım

canım tüller güzel pileli ve yere kadar çok güzel olur tüllerin hepsi aynı tarz zaten ama kanat konusunda kırmızıda tercih edebilirsin kırmızı süs eşyalarıda alırsan çok güzel olur diye düşünüyorum kolay gelsin canım

canım benımde 1 ay sonra dugunum var bende yabancı deılım bu konulara :) ben ılk koydugun tul remını begendım salonda kendısını gosterırı ayrıca kırmızı kanatlar koltukların ve mobılyalarınla cok yakısır kolay gelsın mutluluklar

fransız dantelıne benzeyen grek tüller cıkmıs hiç ütüde istemiyormus tiril tiril duruyor ve kravuze modelde cok iyi duruyor ...

canım ilk verdiğin linkteki tül bence çok harika kesinlikle düşünme ve ondan diktir.Benim de tülüm bu tarz deseni ve çiçekleri belirgin inan herkes hasta oluyor.Tülü nerden aldığımı ve nerde diktirdiğimi soruyorlar ben de söylemiyorum tabikikaydirigubbakcemile3

canım öncelikle koltuğunun oturma kısmı kendinden desenli gibi duruyor eğer öyleyse tüllerini ona göre seç derim... bence tüllerin hepsi güzel ama koltuğa uyması gerekli koltuk desenide tam belli olmadığından tül seçemedim... sen en iyisini bilirsin canım

cnm tüllerin hepsi çok hoş bence önemli olan kanat seçimini iyi yapman kırmızı ya da mürdün çok güzel olabilir mobilyalarına kardeşim yeni evlendionun koltuklarıda beyaz mürdün renginde salona kanatlı perde takınca havası çok ayrı oldu

Back
X