Birde mutlaka hergun yumurtami yerim, zeytinimi yerim günde 1 di$ sarimsagi ufak ufak kesip
(hap büyüklügünde) suyla yutarim.. maya ile beraber sütde tüketiyorum günlük.. bunlarin hepsi saca cok faydali.
doktora bile gitmistim bu konuda ben.. doktor distan uygulanan uzamis olan saci besler parlatir güclendirir ama hizli uzatmaz, icten alinanlar ise direk kana karistigi icin uzamayi hizlandirir.. demisti.
bunlar benim uyguladiklarim..
Bana sinameki yaradi. 1 ay kullandim bir süre ara verdim o verdigim arada uzamayi farkettim ama fotograf cekemedim iste. Simdi tekrar baslayacagim umarim faydasi olur tekrardan. Yaza kadar gögüslerimi kapatacak uzunluga gelseler cok mutlu olurum. :116: Bu sefer fotograf cekecegim o sekilde uzama daha cok belli oluyor.
arkadaşım tavsiyesidir..ben de deniycem hemen..doğum kontrol hapını(bir kutu) dövüp 700 ml lik şampuanınıza karıştırıyorsunuz,hem dökülmeyi durduruyor,hem besliyor ve kuvvetlendiriyor,saçlar yumuşacık oluyor ve parlıyor hem de hızla uzatıyor..birkaç arkadaşıma verdim bu tarifi (kendim hala yapamadım üşenmekten) ama herkes çok fayda gördü 3-4 yıkamada etkisini göstermiş.ayrıca saçlarınızın hızlı uzamasını istiyorsanız biraz yağlanmaları için izin verin hergün yıkamayın..hergün yıkıyorsanız da sürekli şampuan kullanmayın ve şampuanı sulandırarak kullanın:):)