kızlar ben bugün saçlarımı açtırdım.. ve bu 2. saç açtırmam..saçıma sürdüğü oryaldi sanırım.. saç derimde yanma kafamda ısınma falan oldu.. hala batma hissediyorum ve bu durum normal mi? asıl sorum şu ama.. ilk açtırdığımda bayaa para vermiştim ve saçıma uyguladığı açıcı kesinlikle saç derimde yanma yapmadı. ne kullanmıştır acaba? boya açıcı mı ? markası nedir? bi daha onu kullanan bir yere saçlarımı boyatmak istiyorum.. saçım kesinlikle yumuşacıktı.. şimdi çok sert : (
ilk yaptırdığımda çok bekletmedi. sildirme olduğunu sanmam saçımda o zaman boya yoktu.. bu son yaptırdığımda 10 dk bekletti. ve canım sıkıldı ya baya sert saçım elidorun durulanmayan kremiyle yumuşattım ve kendimi avutmaya çalışıyorum
şu an saç diplerimin yanması normal mi peki.. ilkinde öyle olmamıştı çünkü.. ya kusura bakma ben hep kendim boyuyordum 2. defa kuaföre gittim biraz cahilmişim bu konuda valla : )
beni de ablam hep korkutur..boyadan insanların yüzü tanınmaz hale gelebiyor eğer alerji yaparsa diye. aklıma da bu ara hep o geliyor boyarken.. çok teşekkür ederim canım verdiğin tarifi mutlaka uygulayacağım..
şu an saç diplerimin yanması normal mi peki.. ilkinde öyle olmamıştı çünkü.. ya kusura bakma ben hep kendim boyuyordum 2. defa kuaföre gittim biraz cahilmişim bu konuda valla : )
cnm 8 senedir saclarımı actırdığım için biliyorum cok normal ve kuaförunun kullandığı ürün adiymiş bence bepanthen varsa evde pamukla diplerine sür yanman gecer ve sonrasında kabuk bağlanma yapmaz sürmezsen eğer kabuk kabuk olcaktır kafan açma işlemlerini biraz daha kaliteli kuaförlere gidip organik tozlarla yapılanlar var yanma daha az oluyor
tamam canım.. yapınca yorum yazarım sana.. tekrar tekrar teşekkürler.. burda bu konuyu açmadan önce de nasıl bakım yapsam diye okudum bi sürü bişeyler.. hızır gibi yetiştin valla : )
hakikaten adi olabilir kullandığı.. ya keşke orduevinde yaptırsaymışım.. pişman oldum şimdi..
Aslında 2 tip boya silici var birisi boyayı kusturuyor doğal saç rengini değiştirmiyor. Diğeri ise düşük oranda açıcı koyarak silme işlemini yapıyorlar oriel değilde peroksit koyuyorlar diye biliyorum benim saçımı boya silici ile açtılar ve saçım gerçekten yıpranmadı. 1 yıldır saçımı kestirmediğim için uçlarda kuruluk oluşmuştu sadece onuda ben yandı zannettim meğersem kurumuş... :) Bakımla ve uçlarından kestirmeyle düzelttim.Oriellede açtırdım 1 kere ama saç derim o kadar kötü oldu ki kaşıntıdan ölmüştüm ve dediğiniz gibi batma yapıyordu saçlarımda o kadar zayıflamıştı ki hiç şekil almıyordu ve kağıt gibiydi.Bol bol bakım yapın derim ben.Saçınıza badem yağı,zeytinyağı ile arada bir bakım yapın ki nemi de yerine gelsin ayrıca bemiks,bepanthen de kullanın gerçekten yararı var.Eğer saç uçlarınız da yıprandıysa azıcıkta olsa kestirin nefes alsın.
Saçı ve saç derisini yakan ama en etkili oryal perhidroldür
Artık çoğu kuaför perhidrol kullanmıyor kullanımı oldukça riskli bir şey çünkü
Ama doğru kullanıldığında da en iyi sonucu o veriyor
Sanıyorum kuaförünüz kötü bir perhidrol kullanıcısıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?