• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hangisi oryal?

auroras

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
696
14
116
Antalya
kızlar ben bugün saçlarımı açtırdım.. ve bu 2. saç açtırmam..saçıma sürdüğü oryaldi sanırım.. saç derimde yanma kafamda ısınma falan oldu.. hala batma hissediyorum ve bu durum normal mi? asıl sorum şu ama.. ilk açtırdığımda bayaa para vermiştim ve saçıma uyguladığı açıcı kesinlikle saç derimde yanma yapmadı. ne kullanmıştır acaba? boya açıcı mı ? markası nedir? bi daha onu kullanan bir yere saçlarımı boyatmak istiyorum.. saçım kesinlikle yumuşacıktı.. şimdi çok sert : (

kızlar ben bugün saçlarımı açtırdım.. ve bu 2. saç açtırmam..saçıma sürdüğü oryaldi sanırım.. saç derimde yanma kafamda ısınma falan oldu.. hala batma hissediyorum ve bu durum normal mi? asıl sorum şu ama.. ilk açtırdığımda bayaa para vermiştim ve saçıma uyguladığı açıcı kesinlikle saç derimde yanma yapmadı. ne kullanmıştır acaba? boya açıcı mı ? markası nedir? bi daha onu kullanan bir yere saçlarımı boyatmak istiyorum.. saçım kesinlikle yumuşacıktı.. şimdi çok sert : (

belki sildirme işlemi yapmıştr adam o saçınıza zarar vermeyen işlemde ya da kullanılan oryalin kalitesiyle alakalıda olabilir. saçınızda çok mu bekletti?

ilk yaptırdığımda çok bekletmedi. sildirme olduğunu sanmam saçımda o zaman boya yoktu.. bu son yaptırdığımda 10 dk bekletti. ve canım sıkıldı ya baya sert saçım elidorun durulanmayan kremiyle yumuşattım ve kendimi avutmaya çalışıyorum

ilk yaptırdığımda çok bekletmedi. sildirme olduğunu sanmam saçımda o zaman boya yoktu.. bu son yaptırdığımda 10 dk bekletti. ve canım sıkıldı ya baya sert saçım elidorun durulanmayan kremiyle yumuşattım ve kendimi avutmaya çalışıyorum

gerçi çok ta beklememiş saçınızda ama demekki saç tipinizle alakalı. Bazı saçlara bir çok işlem zarar verir bazılarınada böyle 2 işlemde gider saç. Bal maskesi uygulayın saçınıza ilaç gibi gelicektir. Bal ve zeytin yağını benmari usulu ısıtın içine 2 bepanten 2 evigen ampul kurun saçlarınıza sürüp streç filmle kaplayın 3 saat falan bekleyin inanın sonuçtan çok memnun kalırsınız. şampuanınızada 1 evigen 1 bepanten ampul kırın

şu an saç diplerimin yanması normal mi peki.. ilkinde öyle olmamıştı çünkü.. ya kusura bakma ben hep kendim boyuyordum 2. defa kuaföre gittim biraz cahilmişim bu konuda valla : )

şu an saç diplerimin yanması normal mi peki.. ilkinde öyle olmamıştı çünkü.. ya kusura bakma ben hep kendim boyuyordum 2. defa kuaföre gittim biraz cahilmişim bu konuda valla : )

valla bilemicemki onu. ya ne kusuru canım lütfen. Şöyle bişi var ben saçlarımı boyadığımda kafamın dibi 2 gün batardı bende hep korkardım ama 6 yıl boyuncada boyadım hem korktum hem boyadım bendekide deli cesareti:1: İlk 2 gün batma oluyordu canım bendede tahriş olmuştur oryal deriyi yakıyor sonuçta

beni de ablam hep korkutur..boyadan insanların yüzü tanınmaz hale gelebiyor eğer alerji yaparsa diye. aklıma da bu ara hep o geliyor boyarken.. çok teşekkür ederim canım verdiğin tarifi mutlaka uygulayacağım..

beni de ablam hep korkutur..boyadan insanların yüzü tanınmaz hale gelebiyor eğer alerji yaparsa diye. aklıma da bu ara hep o geliyor boyarken.. çok teşekkür ederim canım verdiğin tarifi mutlaka uygulayacağım..

aynen bende netten araştırırdım görürdüm alerji olmuş insanları ama yine boyardım birde 2 gün boyunca yüreğim ağzımda dolaşırdım bişi olcak diye:1: canım sen o tarifi geciktirmeden mutlaka yap çünkü saçının tüm nemi gitmiş benimde başıma gelmişti annem saçımı balla toparladı inşallah işe yarar sendede

cnm 8 senedir saclarımı actırdığım için biliyorum cok normal ve kuaförunun kullandığı ürün adiymiş bence bepanthen varsa evde pamukla diplerine sür yanman gecer ve sonrasında kabuk bağlanma yapmaz sürmezsen eğer kabuk kabuk olcaktır kafan açma işlemlerini biraz daha kaliteli kuaförlere gidip organik tozlarla yapılanlar var yanma daha az oluyor

tamam canım.. yapınca yorum yazarım sana.. tekrar tekrar teşekkürler.. burda bu konuyu açmadan önce de nasıl bakım yapsam diye okudum bi sürü bişeyler.. hızır gibi yetiştin valla : ):46:

cnm 8 senedir saclarımı actırdığım için biliyorum cok normal ve kuaförunun kullandığı ürün adiymiş bence bepanthen varsa evde pamukla diplerine sür yanman gecer ve sonrasında kabuk bağlanma yapmaz sürmezsen eğer kabuk kabuk olcaktır kafan açma işlemlerini biraz daha kaliteli kuaförlere gidip organik tozlarla yapılanlar var yanma daha az oluyor

hakikaten adi olabilir kullandığı.. ya keşke orduevinde yaptırsaymışım.. pişman oldum şimdi..

tamam canım.. yapınca yorum yazarım sana.. tekrar tekrar teşekkürler.. burda bu konuyu açmadan önce de nasıl bakım yapsam diye okudum bi sürü bişeyler.. hızır gibi yetiştin valla : ):46:

rica ederim canım valla bekliyorum güzel sonuçlarını:13::13:

hakikaten adi olabilir kullandığı.. ya keşke orduevinde yaptırsaymışım.. pişman oldum şimdi..

cnm organıkler cıkmadan önce benımde yanar soğuk suyla yıkamalarını isterdim hatta yıkanmadan vantilatore dururdum yaww yazınca neler çekmişim aklıma geldi :D:D
bende mecburen gecen hafta kahverengine döndum cok yandı saclarım bepanthol evigan ve bemiks 3 lüsünü duydum bende kuaförden onları denicem cok iyiymiş

bnm arkadasımda sozde cok ıyı bır kuafore gıttı butun sacını ve sac dıbını yakmıslar arkadasımın gozlerınden yas gelmıs artık ve sac dıplerı kabuk bagladı renkte berbat oldu bırde ustune 400 lirasını almıslar:53:
hemen bepanten sur canım

çok feci bişeymiş hakikaten. sürdüm bepantenimi rahatladım valla. zaten yapılırken bi ağlamadığım kaldı benim de.. renk iyi yine de.. tam istediğim gibi olmamakla birlikte iyi.. sevinmeliyim o zaman 400 tl almadılar diye : ) ben 60a yaptırdım ama bi daha kesinlikle orduevini denerim.. orda da fiyat bu civardaydı..

Aslında 2 tip boya silici var birisi boyayı kusturuyor doğal saç rengini değiştirmiyor. Diğeri ise düşük oranda açıcı koyarak silme işlemini yapıyorlar oriel değilde peroksit koyuyorlar diye biliyorum benim saçımı boya silici ile açtılar ve saçım gerçekten yıpranmadı. 1 yıldır saçımı kestirmediğim için uçlarda kuruluk oluşmuştu sadece onuda ben yandı zannettim meğersem kurumuş... :) Bakımla ve uçlarından kestirmeyle düzelttim.Oriellede açtırdım 1 kere ama saç derim o kadar kötü oldu ki kaşıntıdan ölmüştüm ve dediğiniz gibi batma yapıyordu saçlarımda o kadar zayıflamıştı ki hiç şekil almıyordu ve kağıt gibiydi.Bol bol bakım yapın derim ben.Saçınıza badem yağı,zeytinyağı ile arada bir bakım yapın ki nemi de yerine gelsin ayrıca bemiks,bepanthen de kullanın gerçekten yararı var.Eğer saç uçlarınız da yıprandıysa azıcıkta olsa kestirin nefes alsın.

Son düzenleme:
Aslında 2 tip boya silici var birisi boyayı kusturuyor doğal saç rengini değiştirmiyor. Diğeri ise düşük oranda açıcı koyarak silme işlemini yapıyorlar oriel değilde peroksit koyuyorlar diye biliyorum benim saçımı boya silici ile açtılar ve saçım gerçekten yıpranmadı. 1 yıldır saçımı kestirmediğim için uçlarda kuruluk oluşmuştu sadece onuda ben yandı zannettim meğersem kurumuş... :) Bakımla ve uçlarından kestirmeyle düzelttim.Oriellede açtırdım 1 kere ama saç derim o kadar kötü oldu ki kaşıntıdan ölmüştüm ve dediğiniz gibi batma yapıyordu saçlarımda o kadar zayıflamıştı ki hiç şekil almıyordu ve kağıt gibiydi.Bol bol bakım yapın derim ben.Saçınıza badem yağı,zeytinyağı ile arada bir bakım yapın ki nemi de yerine gelsin ayrıca bemiks,bepanthen de kullanın gerçekten yararı var.Eğer saç uçlarınız da yıprandıysa azıcıkta olsa kestirin nefes alsın.

saçlarımı kestirdim dün ayrıca.. model ve renk iyi de cansız.. zaten ben de boyadan yeterince cansızlaştırmıştım ama açma işlemiyle daha çok yıprandı.. dipleri bile kuru gibi geliyor bana.. dünden beri elimdeki serumlarla elidorla sürekli nemlendiriyorum : ) ama bal maskesi öneren arkadaşın önerdiğini yapıcam birkaç güne.. bepanten evingen alayım eczaneden hemen ilk işim o.. bir de, güzel açma işlemiini yapan kuaför 'saçına açan bir boya sürücem hem açılcak hem boyanacak' dedi ama açıcı boyalardan sürdüğünü sanmıyorum.. köpük gibi birşey sürmüştü şimdi aklıma geldi bu da.. evde kendim yapabilir miyim peki onu.. ya buarada kuaförlük öğrenilmesi gereken bir zanaat arkadaşlar.. her bayan bilmeli bence : ) yoksa yok saçım yandı yok saçım cansızlaştı geziyoruz böyle : )

Son düzenleme:
Saçı ve saç derisini yakan ama en etkili oryal perhidroldür
Artık çoğu kuaför perhidrol kullanmıyor kullanımı oldukça riskli bir şey çünkü
Ama doğru kullanıldığında da en iyi sonucu o veriyor
Sanıyorum kuaförünüz kötü bir perhidrol kullanıcısıydı

Saçı ve saç derisini yakan ama en etkili oryal perhidroldür
Artık çoğu kuaför perhidrol kullanmıyor kullanımı oldukça riskli bir şey çünkü
Ama doğru kullanıldığında da en iyi sonucu o veriyor
Sanıyorum kuaförünüz kötü bir perhidrol kullanıcısıydı

sormadım keşke sorsaymışım.. hangi oryal saçı çok etkilemez bu konuda bi fikri olan var mı? bundan sonra eğer açtırırsam ona göre sorar açtırırım

Back