Güneş Kremleri Hangisi acaba :)

Güneş kremleri, bronzlaşma

tenekelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
18
0
selam kızlar
bundan önce sebamed+50 kullanıyordum ama bitti şimdi daha iyi bişey almak istiyorum
yüzüm kuru , beyaz tenliyim ve çiller mevcut
çok araştırdım ve şu ikisi arasında kaldım

Solante Pigmenta Spf 50+ Sun Care Lotion

La Roche Posay Anthelios SPF 50+ Fluide Extreme

bunların ikisi arasında kaldım,en iyi güneş kremi La Roche Posay Anthelios SPF 50+ Fluide Extreme miş,ancak solantede mevcut çillerin rengini açıyormuş çok kararsız kaldım,siz hangi güneş kremini kullanuyorsunuz ve bunlardan birini kullanan varsa yardımcı olabilir mi lütfen , şimdiden teşekkür ederiiiiim :)

LA Roche'un güneş kremini kullandım 2 yaz kadar ve çok memnun kaldım, cildim sivilceye meyilli olmasına rağmen sivilce falan yapmadı tavsiye edebilirim :KK34:

Ben Bioderma-Photoderm-MAX-Fluide-SPF-50 kullaniyorum. Bundan once La Roche Posay, NeoStrata ve Estee Lauder Bronze Goddess kullandim. Bioderma, La Roche Posayden daha kolay emiliyor, yuzde 10 dakika icinde hic parlaklik kalmiyor. Bioderma sadece emilim acisindan L.R.Pden daha iyi neostrata bildigin kotu. Estee Lauder cok ama cok agir ve gozeneklerimin gun boyu tikali oldugunu hissediyorum hic tavsiye etmem. Ben birde shisheido denemek istiyorum onun da oldukca basarili oldugunu duydum.

X