• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi yüzük daha güzel?

sizce hangi alyans daha güzel?

• Ankete Katılan
    54
  • Anket Kapalı .

bskn

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
6.749
3.471
373
38
$1.jpg 1

$2012-alyans-modelleri-7.jpg 2

$2012-alyans-modelleri-96.jpg 3

$a7a441fa-f54f-4b35-a85c-9fe800b988c0.jpg 4

$Atasay alyans.jpg 5

ben şu yeni çıkan rose renkteki yüzüklerin renklerıne bayıldımmmm.

ilk beyaz altın çıktığı zaman modası geçecek diyorlardı ama hala geçmediğine göre bu renkte gitmez diye düşünüyrum:31:

bence 3. numaraaa. aynı benm alyansıma benziyor benmki iki tarafı taşlı ortasında gri ve pudra rengi var ama genede hepsinden güzel 3....

denediğim sırada hiç birini beğenemiyorum.modellerin hepsi kalın. parmağımın alt boğumunu kaplıyor nerdeyse :9: :9:
bende 3 numaralının 3 taşlısını da görmüştüm bir yerde ama şimdi bulamadım netten.

denediğim sırada hiç birini beğenemiyorum.modellerin hepsi kalın. parmağımın alt boğumunu kaplıyor nerdeyse :9: :9:
bende 3 numaralının 3 taşlısını da görmüştüm bir yerde ama şimdi bulamadım netten.

evt çok kalın oluyolar parmagımın alt kısmını kaplıyo benm yüzügüm bazende havasızlıkdan yara oluyo. düşün üstünede tek taş takıyorum :):) ee olacagı oo:)... ama genede yüzügümden çok memnunum her gören bayılıyooo.

Bence aralarında en iyisi 2 :1:
Başka alyanslarada bakabilirsiniz ayrıca neden bunlar arasında seçim yapıyorsunuz:26:

benım alyansım beyaz tam tur bnzerı..ama bunların yarısı kadar kalınlkta..

arkadaşımın ıse bu tarz kalın olanıydı..taşları dokuldu ve parmakta sıvı sabun ,havasızlık vb nedenden egzama başlattı..çok kalın almayın derım..

eklediklerinde güzelmiş evet.
ama elimde hiçbiri güzel durmuyorrrr :50:
ben sadece tek taşımı taksam nolur ki =)

bunlar arasında seçim yapıyrum çünkü nereye gitsem hep bu tarz yüzükler var. ya dövmelisi ya sarısı ya beyazı vs... başka bulamadım şuana kaadar.

erkek arkadaşım tez canlı hemen almak istiyor. bense daha bakmak istiyrm aama fırsat tanımıyor bana :50:

TheTudors teşekkür ederim.
ilki inceymiş :46:
hatta atasyın ki de :46::46::46:
ayy ben biraz daha beklemeliyim bence. ince modellerden bulucam sanırım

TheTudors teşekkür ederim.
ilki inceymiş :46:
hatta atasyın ki de :46::46::46:
ayy ben biraz daha beklemeliyim bence. ince modellerden bulucam sanırım

rica ederım canım..ALLAH gönlune göre versın:nazar:
bende burada coıkeedough dıye bır arkadaşın alyansını beğenıp aldım altınbaştan:21:yoksa ılk favorum bu atasaylardı..ama baktım pırlanta taşlı yuzuk fıyatına normal taş koymuşlar..alın dedım sızın olsun ben almıyorum..gıttım altınbaşın bu alyansını aldık..taşları dökulmedı,çizilmedı..tek taşımıda ınce bı model seçtım..ohh mis:))

acele hıç etme..gez dolaş..model senı çarpar zaten görduğünde..hıh işte bu dersın:1:

dün akşam atasaya tekrar uğradım. değişik modeller gelmiş. aslında burada gördüğüm modeller de vardı içinde.
başka modeller gösterdi orta genişlikte olanlarda.elimde duruşlarını beğendiklerim oldu.
kod numaralarını aldım ama netten bulamıyorum, niye yok diye kafam karıştı şimdi :44:

Back