• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri hangi yüz şekline hangi saç modeli?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

DmL07

dmLérdL
Kayıtlı Üye
23 Mart 2008
18
0
86
Antalya
Ablalar,kardeşler :) bana yardım edin.ben çok kırık olduğu için saçımı kısa kestirmek istiyorum zaten kısa şuanda omzuma yakın ama daha kısaltıcam.yüzüm biraz geniş gibi ama ovale daha yakın.perçemim var alnım dar değil.bana model önerebilir misiniz? fisfisfis

canım katlarını biraz çoğalt derim ben.yanlardan yani.çok kısa kestirip pişman olma sonra.çünkü ben kestiriyorum sonra pişman oluyorum.saçlarım belimdeydi.koltuk altına kadar kısalttım ve perçem kestirdim.perçem kestirdiğime pişman oldum.çünkü çocuk gibi duruyor sanki.gerçi çevreden çok beğendiler ama ben beğenmedim.bence yanlardan katlarını çoğalt.boyuyla fazla oynama.yinede karar senin.mutlu kal.

teşekkürler evet haklısınız pişman olabilirim.zaten katlı biraz daha kat verdiriyim.

selam herkese
benim de yüzüm yusyuvarlak saçım omuzumda.nolur bana yardım edin kat attırıyorm ama saçım az ve ince telli olduğu için hiç belli olmuyo,bişey farketmiyo.bi de benim alnım biraz geniş kakül kestirmek istiyorm ama alnım hep terlediği içn kakül yapışıyoo:bbo:
bana yardım edin noolursenağlama

canım victoria modeli kestir ama arkaları okadar kısa ve katlı olmayan.. küt sac gibi ama önler daha uzun.. kahkül yerinede önlerden bi kaç tutam ayırdıgın tarafa dogru kessinler katlı biçimde yada yana dogru tarayabilecegin bi kahkül kestirebilirsin.. yazdan sonra terleme imkanında olmaz sonbahar gibi kestir derim..

Back