Hangi yöntemle korunuyorsunuz?

Ben doktora gittim iki ay önce hangi doğum kontrol yöntemini tavsiye ettiğini sordum hormon testi yapti ve Doğum kontrol hapini verdi.

Yazz 24+4 yan etki olarak sadece ilk bi kaç gün mide bulantısı yapti birde reglim normalde 6 gün sürüyordu 3 gün oldum o da ilk ay olduğundan dolayidir diye düşünüyorum. Düğünden sonra tekrar doktora gidip ilacin hormonlar üzerindeki etkini anlamak için bir test daha yaptiricam doktor sorun yok derse ayni şekilde devam edeceğim.
Size tavsiyem kesinlikle doktora danışmadan kulakdan dolma bilgilerle korunmaya kalkmayin akşam iş çıkışı gidebileceğiniz özel Hastaneler var kesinlikle ihmal edilmemesi gereken bir konu bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende yeni evliyim ve eşim kondom kullanmak istemiyor.. bebek sahibi olmak benim için su anda cok uzakta bi kavram bende gecen hafta doktora gittim doktor sadece ultrasona soktu ve hap kullabanilirsin dedi... hormon testi yaptırmadım ilaca daha başlamadım sizce sakıncası olur mu?

Bayanlar ben gecen gün erkeklere de korunmak için iğne yapılıyor kadının korunmasına gerek kalmiyor diye birsey duydum hocalarima sormayı unutuyrm sürekli burada paylaşımı görünce yazmak istedim doktor arkadaşlar varsa aramızda bu konuda birsey biliyorlarsa cevap vermelerini rica ediyrm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Ilk 2 ay hap kullandim. Sonra esim korundu. Spiralmis hapmis igneymis neden ben ugrasicam canim sagliktan onemlisi mi var. Simdi korunmasiz ilk ayimiz. Hadi hayirlisi:)

Ilk 2 ay hap kullandim. Sonra esim korundu. Spiralmis hapmis igneymis neden ben ugrasicam canim sagliktan onemlisi mi var. Simdi korunmasiz ilk ayimiz. Hadi hayirlisi:)

Esim korunuyor derken esiniz prezervatif mi kullaniyor? Aynen saglikdan önemlisi yok, cok kimyasal madde.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Doktorum da bana doğum kontrol hapını önerdi ama hiç tahlil yaptırmadı sadece ultrasonla baktı. bende okuduğum yorumlardan dolayı endişe duyuyorum yan etkileri gözümü korkutuyo.. nişanlım da pre.. kullanmak istemiyo kafam çok karışık... :26::18:

Yengem 6 sene boyunca hap kullandi, birakir birakmaz hamile kaldi. Sonra 3 sene daha kullandi. Yine birakir birakmaz hamile kaldi.
Yani cocuk olmama riskine inanmiyorum ben. Yan etkileri vardir tabiki, onlarida doktorunuza danisirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…