Hangi yöne doğru gitmeliyim kararsızım.

portakalcicegi41

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
226
244
103
Selamlar herkese. Stajı bitmek üzere olan bir avukat adayıyım hayırlısıyla 1-2 aya avukatlık ruhsatımı alacağım. Ama bir yön bulamamak beni rahatsız etmeye başladı ya da şu ara dönemde işsiz olmaktan kaynaklı sanırım bilemiyorum şuan ne stajyer ne de avukatım resmi olarak.
Sitedeki meslektaşlarım da yorum yaparsa sevinirim. Şuanda bir bankanın avukatlık alım sınavına hazırlanıyorum fazla ciddi bir çalışma olmasa da eskiden gördüğümüz şeyler olduğundan tekrar niyetine okuyorum ama serbest avukatlıktan daha mı iyi daha mı kötü bir fikrim yok... Avukat olduktan sonra büromu da açamam hemen ne müvekkil çevrem ne de sermayem var. Birinin yanında sgklı çalışmak da hiç hoş değil verdikleri para da asgariden azıcık yukarıda...
Hangi yöne doğru gitmeliyim kararsızım ve kararsız kaldıkça da içimden bir şey yapmak gelmiyor.

Bir fikri olan, çevresinden gören şunu şöyle yapma diyebilecekleri yorumlara bekliyorum. Teşekkürler iyi forumlar.

Yeğenimiz hakime oldu daha yeni.
Bir arkadaşım büyük bir büroya girmişti ancak çömez diye ayak işlerinde kullanmışlar hep, zoruna gittiği için ayrılıp, her yerde de böyle olacağını düşünüp sınava girdi (ne sınavı bilmiyorum şu an emniyet avukatı ya da karakol, siz daha iyi bilirsiniz).
Yine bu arkadaşıma ailesi büro açtı, açılış maçılış yaptılar, 1 sene kadar dayanabildi çünkü gelen giden olmadı. Adı sanı duyulmamış bir avukat sonuçta. Başkasının yanı olmadı, büro olmadı, dediğim şekilde çalışıyor.
Savcılık ya da hakime olmak için uğraşmak istemez misiniz?

Konu nedir?
Ben sadece iki adet (A ve S) harf goruyorum topicte

Hangi kameraya el sallıyoruz
Ya rabbi sen beni neyle sınıyorsun

Konu nedir?
Ben sadece iki adet (A ve S) harf goruyorum topicte
Keşke alıntı yapsaymışım. Bildirelim gelir. Meslekle alakalı fikir istiyordu.
Bir dakika yazmadım sayalım bunu, aaaa siz göremiyor musunuz konuyu, çok ilginç, ayan beyan ortada, yoksa benim ışın ötesi gözlerim mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…