- 3 Şubat 2016
- 226
- 244
- 103
- Konu Sahibi portakalcicegi41
-
Konu nedir?Yeğenimiz hakime oldu daha yeni.
Bir arkadaşım büyük bir büroya girmişti ancak çömez diye ayak işlerinde kullanmışlar hep, zoruna gittiği için ayrılıp, her yerde de böyle olacağını düşünüp sınava girdi (ne sınavı bilmiyorum şu an emniyet avukatı ya da karakol, siz daha iyi bilirsiniz).
Yine bu arkadaşıma ailesi büro açtı, açılış maçılış yaptılar, 1 sene kadar dayanabildi çünkü gelen giden olmadı. Adı sanı duyulmamış bir avukat sonuçta. Başkasının yanı olmadı, büro olmadı, dediğim şekilde çalışıyor.
Savcılık ya da hakime olmak için uğraşmak istemez misiniz?
Yeğenimiz hakime oldu daha yeni.
Bir arkadaşım büyük bir büroya girmişti ancak çömez diye ayak işlerinde kullanmışlar hep, zoruna gittiği için ayrılıp, her yerde de böyle olacağını düşünüp sınava girdi (ne sınavı bilmiyorum şu an emniyet avukatı ya da karakol, siz daha iyi bilirsiniz).
Yine bu arkadaşıma ailesi büro açtı, açılış maçılış yaptılar, 1 sene kadar dayanabildi çünkü gelen giden olmadı. Adı sanı duyulmamış bir avukat sonuçta. Başkasının yanı olmadı, büro olmadı, dediğim şekilde çalışıyor.
Savcılık ya da hakime olmak için uğraşmak istemez misiniz?
Konu nedir?
Ben sadece iki adet (A ve S) harf goruyorum topicte
Benim gözler kızıl ötesi, ışık-ışın ötesi görüyor, bakın böyleHangi kameraya el sallıyoruz
Ya rabbi sen beni neyle sınıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?