• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket hangi yolla hamile kaldınız

hangi yolla hamile kaldınız?

• klomen ile

OY: 0 0,0%
  • klomen ve çatlatma ignesi ile

• gonaphane ile

• bitkisel kürler ile

• aşılama ile

• tüp bebek ile

• Ankete Katılan
    1

istbul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
563
0
0
İstanbul
klomen kullanarak
klomen ve çatlatma ignesi ile
gonaphane kullanarak
rahim filmi cekindikten sonra
bitkisel kürler ile
aşılama ile
tüpbebek ile

merhaba arkadaslar ben tedavi görmeye yeni başladım.klomen kullanıcam bu ay olmazsa daha sonraları neler yapabilirim diye kafam allak bullakk..burada neyin daha cok işe yaradıgını görecegiz hadi bana yardım edin ve benim gibilere :71:

valla pko lu biri olarak tedavi ile hamile kalabileceğimi düşünüyodum ama evlendiğim ilk ay hamile kalamadım..adetimden sonra soğan kürü yapmaya başladım..bi yandan tarçın bal da yapıyodum..meğer 2 ay hamile kalmışım bende şaşırdım..haberim olmadığı içinde 1 ay boyunca bu kürleri uyguladım hamileyken allahtan bebeğime bişi olmadı..

bernysita cok sanslıymışsın hiç bekletmemiş bebegin..sürpriz yapmış sana..ne güzell...Allah analı babalı büyütsün olmayanlarada versin inşallahh :nazar:

bernysita cok sanslıymışsın hiç bekletmemiş bebegin..sürpriz yapmış sana..ne güzell...Allah analı babalı büyütsün olmayanlarada versin inşallahh :nazar:

amin cnm Allah dileyen herkese hayırlı bi zamanda hayırlı evlatlar versin bütün hamilelerede sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin.

Back