• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi vitamin olabilir. ?

lagrima

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
6.168
98
688
39
merhaba arkadaşlar. annem 49 yaşında ve bir vitamin takviyesi almak istiyorum bildiğiniz önerebileceğiniz memnun kaldıgınız bi vitamin tablet var mı? herbalife kullanmıştık bir ara fakat günde 3 kere olması sıkıntı her öğün aklına gelmiyor o sebeple. yardımcı olursanız sevinirim..

ben GNC'nin Women's Ultra Mega Multivitaminine basladim. GNC'den pek cok urun kullanan arkadaslarima dayanarak soyleyebilirim ki GNC iyidir...

kalsiyum,B12, omega-3 ,E veD vitaminleri 50 yaş ve üstü için daha çok alınması gereken vitaminlerdir.Bazı vitaminler(mega-,super-,ultra-) aşırı dozda olacağından bunların alınmamasına özen gösterilmeli.En güzeli doğal beslenmek.Mutlaka vitamin desteği almak istiyorsanız ,(farmasötik kalitede) balık yağını öneririm.

vitamin tablet a c d e işte karışık multi vitamin almak istiyorum... gnc ürünleri fiyatları nasıl?

Co enzim Q10, Alfa lipoik asit, Ester-c derim ben. İnternetde bir araştırırsan eminim çok hoşuna gidecek. Ebedi gençlik.. :))

Back