Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar hangi marka model vileda kullanıyor sunuz yeni bir takım alacagim temiz su kirli ayrı olanlar var memnun musunuz başlıkları nasıl kullanıyor kare yuvarlak hangisinden memnunsunuz
Bende bi sprey mop, bi de smarter'ın şu mopundan var. Temiz su haznenin içinde kalıyor oradan ıslanıyor bez, kenarlarında tırtıklar var mopa dolanan kıl tüy orada toplanıyor, kirli su da haznenin dışında toplanmış oluyor. Memnunum baya.
Bezi kırçıllı gibi, bi adı vardır illaki ben bilmiyorum ama böyle sık sık kıllar var bezin içinde. O da güzel silmesine yardımcı oluyor gibi. Böyle foşur foşur, diğer modeller gibi bi ıslaklık vermiyor ama o kadarına gerek de yok zaten
Merhaba ben de bayağıdır araştırıyordum en son yorumlara güvenip parex wondero da karar kılıp aldım. Daha çok yeni ama şimdilik memnunum. Alternatif olarak inceleyebilirsiniz
Ne gelismis modeller varmis... Bende bi tane en basit modelden vardi, onu cevirmeliyle degistirdim diye seviniyodum Kil tüy yakalasa, kirli -temiz suyu ayirsa falan mükemmel olurmus