Örgü Hangi ürün grubu?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

fbhasret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
98
0
55
Slm arkadaşlar...Küçük bir tuhafiye dükkanı açtım.. :KK6::KK6:Kartopu Alize Nako satmak istiyorum..fakat hangi cins ürünü alacağımı bilmiyorum...Bu mevsimlerde hangi ürün grubunu tercih edebilririm..Teşekkür ederim...

öncelikle hayırlı olsun canım çok örgü ören biri olarak ben nako kullanıyorum bulması kolay renk seçeneği çok,bu mevsim merserize ürünler çok gider..nako pırlanta falan..alizenin şal ipleri çok gider o kadar çok çeşit varkı kimin neyi tercih edeceği belli olmuyor..yaz ortasında kış için yün alıyorum mesela hepsini almaya kalksan sermaye yetmez,,,toptancılarla ürün aldığın yerlerle görüş bence onlarında fikrini al......

Amin saolsın..Çok teşekkür ederim cevabın için...Toptancılar saolsun şu gider şuda gider diyor..kasaya bir geliyorsun offff...onun için bilerek gideyim o yüzden sordum..doğru söylüyorsun talepler farklı oluyor
şal ip aldım..bebekler için hangisini önerirsin yaza uygun..markası mühim değil yanii..grubu lazım daha çok ..

ben sipariş üzerine bebek örgü örüyorum..kullandığım hep nokonun ürünleri..bonbon..vizon...hırka ve yelekler ,süveterler için çok uygun noko grubunu tavsiye ederim....çeşit olarakda çok...zaten yaz için diye düşünürsen,,yanılırsın yazın yün kullanılmıyor ..herkes penye giyiyor artık....yaz olsada bebekler kışın giyeceği için kışlık yün alınıyor..ben yazın bile kış bebekleri için hep örerim ama hiç merserize almadım hep kışa hazırlık oldu...yani nako grubu bence.....

X