- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
-
- Konu Sahibi hippotalamus
Anadolu üniversitesi.İyi günler arkadaşlar. .
Malum kayıtlara az kaldı. . Tercih katalogları da açıklandı. Bende açık öğretim okumayı düşünüyorum. Sizce hangi üni tercih etmeliyim. Atatürk mü? Anadolu üni mi? Bu arada çocuk gelişimi düşünüyorum.
anadolu bence daha mantıklı
Harcı düşük.Ders kitaplarını veriyorlar bütün illerde bürosu var.Neden peki?
çan egrisi anadolu üniversitesinde de var.Erzurum atatürk te 4 yanlış 1 doğruyu götürme olayı gelecekmiş ayrıca bütün sınavları internet üzerinden değil vize internet üzerinden final ise merkezi olan illerde yapılıyor eğer yaşadığınız yerde merkezi yok ise yakın yada farklı bir ilde girersiniz vize sınavlarıda okullarda yapılabilirmiş.İkisinde de staj mecbur mu? Bide Atatürk üni internetten oluyormuş sınavlar.. bide çan eğrisi var..
Tercih verdiniz mi.10 yıl sonra girdim ygs ye.. hiç çalışmadım okul puanıyla 335 aldım. 2 yıllık çocuk gelişimi düşünüyorum. İnş güzelce okurum.
Yok daha yapamadım yarın yapıcam inş.. ama hala kafamda sorular var.. Anadolu Üniversitesi ağır basıyor şimdilik. .Tercih verdiniz mi.
açıklandı sonuçlarİyi günler arkadaşlar. .
Malum kayıtlara az kaldı. . Tercih katalogları da açıklandı. Bende açık öğretim okumayı düşünüyorum. Sizce hangi üni tercih etmeliyim. Atatürk mü? Anadolu üni mi? Bu arada çocuk gelişimi düşünüyorum.
Teşekkür ederim ilgilendiğin için..açıklandı sonuçlar
Taban puanları yükselmiş.Adalet 318 olmuş misal.Ewt şükür Anadolu üni çocuk gelişimi
Ama eşim yerleşemedi o da 3 tane açık öğretim yazdı.. 280li bir de puanı vardı nasıl yerleşemedi anlamadıö
Yine tercih verecek yerleşirse kayıt olur yerleşmezse olmaz.4 yıllık sosyal hizmetler 394 olmuş.aöf kontenjanları azaldı ve puanlar yükseldi.Aaa açıköğretim de mi? Ek Kontenjan dan kayıt oluyo ama dimi? Yani bu sene geçmedi.. iş güvenliği yazmıştık bide sosyal hizmetler. . Ben barajı geçmek yeterli sanıyodum
Yine tercih verecek yerleşirse kayıt olur yerleşmezse olmaz.4 yıllık sosyal hizmetler 394 olmuş.aöf kontenjanları azaldı ve puanlar yükseldi.