güzel canım inşaallah mesleğini de eline alırsın tabii ben deOdtü Kuzey Kıbrıs Kampüsü İngilizce Öğretmenliği mezunu olucam inşallah
oo hocam ben kamu mezunuyum yaş 30 atanamadım yeniden kpss ye hazırlanıyorum ara ara size mat sorusu sorabilir miyimHacettepe Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
Tabiki soarbilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım :)oo hocam ben kamu mezunuyum yaş 30 atanamadım yeniden kpss ye hazırlanıyorum ara ara size mat sorusu sorabilir miyim
çok teşekkür ederimTabiki soarbilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım :)
çok teşekkür ederim hocam çok sağol
eee yaş oldu 30 eşit ağırlıkçıydım sonra kamu okuduk senelerce mat görmedim evlilikten sonra da 2 senedir ders çalışmadım yeniden bilgilerimi yenileyeceğim derken çözemediğim sorular oluyor ne yazık ki81 i 3 ün kuvveti olarak yazıyoruz. 3'ün 4. kuvveti oluyor. Oradan 2 üzeri x'i 4 üzeri 4y'ye eşit buluyoruz. sonra da 4 ü 2 nin kuvveti olarak yazıyoruz. 4 2'nin 2. kuvveti. tabanlar eşit oluyor o zaman kuvvetler de eşit olur. x= 8y çıkıyor. y'ye 1 desen x 8 olur.
inşallah hocam ben münevver siz atandınız sanırımOlsun azmin sonu zaferdir umarım kolaylaşır. Bu arada tanışmadık ben özlem :)