Lise Yorum ve Soruları Hangi üniversite hangi bölüm yardım edin

BenEzgi

Fikrimin İnce Gülü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2007
182
3
96
İstanbul
Oğlum meslek ve teknik lisede bilgisayar bölümü 4. sınıf öğrencisi.Sayısal okuyor dolayısıyla.Ve kafamız oldukça karışık.Bu sene ilk sınavda kendi bölümünü seçtiği takdirde 1. sınavda 4 senelik bir üniversiteye yerleşme hakkı var.Puanı tuttuğu takdirde.Ama bilgisayar öğretmenliği istemiyor.Bilgisayar mühendisliği düşünüyor ama 2. sınavada girmesi gerekecek.Bilişim teknolojileri bölümünüde seçebilirim diyor.Ama dersaneden verilen kitapçıkta Üniversitelerde bu bölümü göremedik.Hangi üniversitede var bilen arkadaşlar varmı? Kafası o kadar karışık ki ne yapacağını bilmez halde keza bende öyle.Dersanede danışmanları var ondan da yardım isteyeceğiz ama sizinde fikrinizi almak istedim.

merhaba sınava daha var tabi ama son sene önemli..

gireceği bölümün iş alanlarına bakması lazım bilgisayar öğretmenliğğ istemiyor ama şu anda alımın bol olduğu kpss de çok da yuksek olmayan bir puanla atamaların yapıldığı bir bölümdür..

devlet değil özelde çalışmak istiyorsa bil. muh. ideal ,tabi yıne kpss ile develete de girebilir maaşları da iyidir muhendislerin..

meslek lisesi oldukları için say-2 derslerini okulda görmüyorlar sadece dershane ile bunu başarabilecek mi? oğlunuz çalışma konuusnda azimli mi?bunları düşünmeniz lazım..

Back